Jennifer Lopez schopt stennis

Het is Jennifer Lopez helemaal naar haar hoofd gestegen. Tijdens de opnames van het muziekprogramma 'Top of the Pops' van de Britse zender BBC, stelde ze zulke hoge eisen, dat de BBC dacht dat ze te maken hadden met een heuse prinses. En geen lief klein prinsesje, maar een tiran van de hoogste orde.

"In het 37-jarig bestaan van het programma hebben we nog nooit zoiets meegemaakt", zei een BBC-medewerker. Alles moest helemaal perfect zijn voor de opnames. Prinses Lopez wilde tien kleedkamers voor zichzelf en haar zestigkoppige 'koninklijke' gevolg. Tijdens de opnames moest haar persoonlijke kapper met een windmachine Jennifers weelderige haarlokken in model houden.

Maar niet alleen op tv streeft de succesvolle popster naar perfectie. Ook haar hotelkamer moest van te voren helemaal opnieuw worden ingericht, alles moest wit worden. En daarvoor had ze elf interieur-designers meegenomen naar Londen. Het is bij 'Top of the Pops' gebruikelijk dat de zangers en zangeressen live zingen, maar zelfs dat deed Jenny niet. Wel zong ze haar nieuwste hit 'Love Don't Cost A Thing' en het nummer 'Play' helemaal synchroon mee.