Karin wint Expeditie Robinson

Larsvb had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Met vreugde-tranen in haar ogen neemt de Nederlandse studente Karin de amulet in ontvangst die voor de hoofdprijs van 50.000 Euro staat. De spanning is van de gezichten van Karin en Eva af te lezen. Wie wordt de Robinson van dit seizoen? Ze gunnen het elkaar allebei, want de twee finalistes zijn dikke vriendinnen geworden. Toch kan er maar een de winnaar zijn.

Eva krijgt veel bewondering voor haar sterke houding en haar fysieke kracht. Karin krijgt veel respect voor haar sociale kant. Sascha zegt onder andere dat ze het haar heel goed deed als Karin vroeg hoe het nu met haar was. Ook Sander bekent dat hij met Karin een betere band heeft dan met Eva.

Uiteindelijk wordt duidelijk dat Karins sociale eigenschappen haar de overwinning heeft bezorgd. Huilend en lachend tegelijk neemt ze prijs in ontvangst en wordt ze door Eva op een hartelijke omhelzing getrakteerd. Eva gunt het haar vriendin van harte, want geen enkel moment is er teleurstelling van haar gezicht af te lezen. De overwinning wordt bezegeld met een grote fles champagne die over een lachende Karin wordt leeggegoten.