Schietpartij op snelweg

Vats had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een ruzie in het verkeer is zaterdagmiddag op de noordelijke rijbaan van rijksweg A20 bij Rotterdam uitgemond in een schietpartij. Twee mensen werden neergeschoten. Een 30-jarige Spijkenisser kreeg een kogel in een pols en een in de nek. Het tweede slachtoffer, vermoedelijk een familielid van de Spijkenisser, werd in zijn buik getroffen. De daders zijn in hun auto gevlucht.

De schietparij vond plaats op de afslag Overschie. Daar stopten volgens de politie twee personenauto's die elkaar op de snelweg het leven zuur hadden gemaakt. Zo zou er onder meer zijn gesneden. In beide auto's zaten twee mannen. Ze stapten uit op de afslag en gingen met elkaar op de vuist. Toen de vechtpartij voorbij was en de vier mannen in hun auto's wilden stappen, trok de bestuurder van de ene auto een pistool en schoot de twee mannen van de andere auto neer. Daarna reden de dader en zijn passagier hard weg.

De politie heeft alleen de verklaringen van de slachtoffers en gaat er vooralsnog vanuit dat de schietparij inderdaad een uit de hand gelopen verkeersruzie is.

Maffe zooi