PSV verslaat Paok Saloniki met 3-0

In een drijfnat Philips Stadion startte PSV goed aan de derde ronde van de UEFA Cup. PSV won vanavond met 3-0 van het Griekse PAOK Saloniki. PSV begon overdonderend: binnen 15 munuten stond er 2-0 op de teller, gescoord door Arnold Bruggink en Mateja Kezman. Waterreus zorgde tussendoor met een mooie reflex dat de voorsprong gehandhaafd bleef. Nog voor de rust scoorde Mateja Kezman wederom: 3-0.

Zo spannend als de eerste helft was, zo saai was haast de tweede helft. Het eerste mooie PSV-moment viel pas in de 70ste minuut. Van Bommel rondde een mooie een-twee met Kezman af met een hard schot, dat maar net overgetikt werd door de keeper van Paok Saloniki. De Grieken konden vrijwel geen aanval opgezet krijgen, zodat het niet verwonderlijk was ook na ruim 90 minuten de 3-0 nog op de borden stond.