'Men in Black 2' impossible

Het is al enige tijd bekend dat heel Hollywood zoveel mogelijk films probeert te maken voordat de acteursstaking van start gaat. Deze protestactie staat namelijk gepland voor volgend jaar zomer. Maar voor de 'Men In Black' wordt het een ware 'mission impossible'.

De eerste opnamedag van het vervolg van de succesvolle film 'Men In Black' staat gepland voor 4 juni 2001. Dat geeft de acteurs Will Smith, Tommy Lee Jones en regisseur Barry Sonnenfeld precies 26 dagen de tijd om 'Men In Black 2' te draaien. De filmmaatschappij Colombia Pictures hoopt hiermee zo veel mogelijk beeldmateriaal te hebben, zodat het team van de special-effects tijdens de staking zijn werk kan doen. Zo komt 'Men In Black 2' toch op tijd af en kunnen de fans weer genieten van hun helden. Will Smith en Tommy Lee Jones hebben tot de acteursstaking geen rust.

Will is helemaal getraind voor zijn nieuwste film 'Ali', die over het leven van de legendarische boksheld Mohammed Ali gaat. Zijn tegenspeler Tommy werkt op dit moment aan 'The Hunted'. Maar de mannen kunnen na 'Men In Black 2' hun zwarte zonnebrillen weer opzetten en flink uitrusten!