Douglas en Zeta-Jones getrouwd

In New York is zaterdagavond het showbizzhuwelijk van het jaar gesloten. De 56-jarige filmacteur Michael Douglas en de 25 jaar jongere Catherine Zeta Jones gaven elkaar in de balzaal van het Plaza Hotel elkaar het jawoord.

Voor de plechtigheid werd naast directe familieleden, onder wie de 84-jarige Kirk Douglas, een heel scala aan wereldberoemde artiesten en hoogwaardigheidsbekleders uitgenodigd. Zo zouden de zanger Tom Jones, de acteurs Sean Connery, Brad Pitt, Jennifer Aniston, Danny DeVito en Anthony Hopkins net als president Clinton een invitatie hebben gekregen. Ook Sharon Stone, met wie Douglas in de Film Basic Instinct een verhitte relatie had, zou haar opwachting maken.

De gasten werden zaterdagavond zorgvuldig van de toegestroomde media en toeschouwers afgeschermd. Een speciale tent was voor de ingang opgesteld zodat genodigden ongezien uit hun limousines konden stappen. Van de regisseurs Steven Spielberg en Oliver Stone en de acteurs Jack Nicholson, Tom Cruise, Brad Pitt, en actrices Nicole Kidman Goldie Hawn was wel een glimp op te vangen.

Het feestje zou naar schatting tussen 1,5 en 2 miljoen dollar (tussen 3,8 en ruim 5 miljoen gulden) kosten.