Democraten VS schakelen FBI in

The Times komt vanochtend met wel bijzonder opzienbarend nieuws: De democraten in de VS schakelen de FBI in ivm grootschalige bewust verkiezingsfraude.

Volgens de democraten zijn de verkiezingen in Miami, Florida niet eerlijk verlopen. In een district met waar voornamelijk arme negers wonen (die zeer duidelijk over het algemeen op de democraten stemmen) zouden liefst 17.000 stembiljetten zijn gegeven aan deze negers die reeds ingevuld waren met een stem op een van de rivalen van Gore.

Op deze wijze kon er dus niet meer zelf gestemd worden. De ingeleverde stembiljetten zouden, indien iemand toch zijn eigen voorkeur kenbaar gemaakt had, dubbele stemmen bevatten (dus ongeldig zijn verklaard) of dus ingeleverd zijn met de vooraf aangegeven stem.

Ook uit Joodse kringen in Miami komen berichten van reeds ingevulde stembiljetten en er wordt geclaimed dat daar bewijzen voor zijn. Joden stemmen ook vrijwel allemaal op de democraten.

Daar dit een zaak van doelbewuste fraude zou betreffen, hebben de democraten de FBI gevraagd om onderzoek te doen.

Een republikeinse woordvoerder in Miami noemde dit alles een "vuile lage truc" en verklaarde: "A spoiled ballot is not uncommon. There is no dark plot here."


Je kan veel zeggen van de verkiezingen in de VS zeggen, maar dat ze over zijn, nee, nog niet, nog lang niet...