De liefde van Hieke

Nadat de bewoners de weekopdracht hadden doorgekregen, werd een videoband getoond met daarop fragmenten van interviews tijdens de selectieprocedure. Hieke vertelde daarin dat ze iets in haar relatie mist. De afgelopen week was ze al volop aan het flirten met Ferdi en trok ze dichter naar Bianca, die al vaker heeft aangegeven dat ze bi-sexueel is.

Hieke schrok van het fragment van haarzelf. Ze is nu bang dat haar vriend dit verkeerd zal opvatten. Ze vertelt Bianca over haar bezorgdheid, maar die kan haar niet echt helpen. Integendeel, ze wakkert het vuur nog even aan.

Hieke verklaart haar uitspraak: "Ik ben zelf heel onrustig. Wij hebben het daar vooraf over gehad. Op deze manier werkte het namelijk tussen ons niet. Er moest iets gebeuren. En dat heb ik gezegd. Maar we proberen het nog een keer."

Bianca trekt het gesprek naar zich toe: "Laten we er geen doekjes over winden, jij vindt mij leuk en ik jou." "En één en één is twee," antwoordt Hieke. Bianca zegt er niks verkeerds aan te vinden en de dames omhelzen elkaar.