Miljonair mishandelt Miss Bambi

De Belgische travestiet Miss Bambi heeft bij de politie in Hasselt (Belgisch Limburg) aangifte gedaan van mishandeling en bedreiging door Stefan Kerkhofs, de miljonair uit het spraakmakende tv-programma 'Ja, ik wil een miljonair'.

Miss Bambi, die zich kortgeleden publiekelijk verbaasde over het feit dat Kerkhofs in de show een Nederlandse vrouw als bruid uitkoos terwijl hij een homo-verleden heeft, zegt door de Belgische miljonair te zijn geslagen op de rug en in het gezicht. Bij de aanval vielen een kleine honderd affiches op de grond.

In de aangifte, vertelt Miss Bambi dat zij afgelopen woensdagavond nietsvermoedend in het centrum van Hasselt wandelde, toen zij plotseling van achteren werd aangevallen door Kerkhofs en zijn assistent.

"Ik was door de klap totaal verrast. Ik draaide mij om en voor mij stond een opgehitste Stefan Kerkhofs. Hij begon te schreeuwen naar mij en sloeg mij meermalen met zijn vuist in het aangezicht. Ondanks dat ik slagen probeerde af te weren heeft hij mij meerdere keren geraakt, mede doordat zijn assistent mij vasthield", aldus de Belgische travestiet in de politieverklaring.

Na het uitdelen van de klappen zou de miljonair tegen Bambi hebben gezegd dat dit nog maar het begin was. "Hij zei dat hij zich niet kon beheersen toen hij mij voorbij zag lopen", aldus Miss Bambi.

Verschillende mensen in de Belgische homo-scene vielen vorige week bijna van hun stoel toen ze Kerkhofs in de RTL 4-show zagen optreden. Zij kenden de miljonair alleen maar van zijn homo-verleden. Travestiet Miss Bambi was de enige, die openlijk commentaar gaf in een Belgische krant, en later ook in De Telegraaf. De drag-queen beschuldigde de miljonair van misleiding.

Die loslippigheid werd Miss Bambi niet bepaald in dank afgenomen door Kerkhofs. Die beweerde op zijn beurt dat het ging om een wraakactie van de travestiet omdat zij in een eerder stadium een blauwtje bij de miljonair had gelopen. Bambi stelde vervolgens dat dit absoluut niet het geval was en dat ze zelfs helemaal niet op zijn type viel, maar meer op bouwvakkers.

LOL Who wants to marry a construction worker....?