Sex-appeal meetbaar op internet

Zet je foto op internet en kom erachter hoe groot je sex-appeal is. Voortaan kan je een wereldwijd oordeel over je uiterlijk krijgen. Op de website kunnen bezoekers een foto van zichzelf plaatsen en daarnaast stemmen op andere of ze 'hot or not' zijn.

De nieuwe website is een week geleden gelanceerd en volgens de Engelse krant nu al een regelrechte hit. Het is dè manier om erachter te komen wat een totale vreemde van jouw uiterlijk vindt. Meer dan duizend personen van alle leeftijden hebben al een foto van zichzelf op de site gezet.

Aan nieuwe bezoekers van de site wordt een ingezonden foto getoond. Vervolgens kan gestemd worden op een schaal van 1 tot en met 10 over de aantrekkelijkheid van de persoon. Na de beoordeling verschijnt een nieuwe foto naast de vorige waaronder staat hoe aantrekkelijk de rest van de bezoekers die persoon wel ! of niet vindt.

Overigens wordt bloot door de twee Amerikaanse oprichters van 'Am I hot or not' niet gewaardeerd. Desalniettemin moeten zij wel toegeven dat vrouwen het vaakst worden beoordeeld en dat een jonge dame in lingerie met een 7,3 de hoogste gemiddelde score heeft gehaald. Bezoekers kunnen ook aangeven of een foto wel of niet geschikt is.