Paula Jones naakt in de Penthouse

R@b schreef voor de newssubmit het volgende stuk:

Paula Jones, wier rechtszaak tegen de Amerikaanse president Clinton wegens seksuele intimidatie leidde tot de Lewinsky-affaire, heeft naakt geposeerd voor het Amerikaanse blootblad Penthouse. De foto's verschijnen in het decembernummer, dat al 24 oktober verschijnt, meldde de krant New York Daily News zaterdag.
Penthouse besteedt in totaal negen pagina's aan Jones, die volgens de Daily News met "plastische chirurgie iets aan haar Pinokkio-profiel heeft laten doen" en die dankzij een beugel een betere glimlach heeft gekregen. Hoewel ze nog niet zo lang geleden bezwoer dat ze nooit bloot op een foto wilde, laat ze nu 'alles' zien. Bovendien vertelde ze Penthouse ook 'alles' over "hoe ultrarechts haar gebruikte om Clinton kapot te maken".

Jones kwam in het nieuws toen zij verklaarde dat Clinton in 1991 in een hotel in Little Rock seksuele avances tegenover haar had gemaakt. Clinton ontkende de beschuldigingen. De rechter seponeerde de zaak omdat Jones haar beweringen niet kon hardmaken. Clinton heeft in een onderlinge regeling Jones 850.000 dollar betaald om van het gezeur af te zijn.

In December dus Jones in de Penthouse en Jess in de Playboy, zo komen we de wintermaanden weer door ?