Een echte doe-het-zelfster kèn niet.....

WuzWuz en Geckoo hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een Amerikaanse huisvrouw heeft een paar uur zeer moeilijk doorgebracht toen zij zichzelf twee keer op een dag vastlijmde.
De vrouw besloot zondag zelf in haar woning linoleum te leggen. Nadat zij de hele vloer had ingesmeerd met lijm gleed ze uit en kwam daarbij vast te zitten aan de vloer. Het slachtoffer slaagde er met haar mobieltje toch nog in de hulpdiensten te alarmeren en hulp te vragen.

Toen vijf hulpverleners zich kort na de hulpkreet bij haar woning meldden, was de vrouw er in geslaagd zich van de vloer los te rukken, maar daarmee was haar lijdensweg nog niet ten einde... Nadat zij zich van de vloer had bevrijd was zij namelijk naar de bank gestrompeld waar ze wederom vast kwam te zitten.

De brandweer vond haar, slechts gekleed in bh en slip, met haar benen aan elkaar gelijmd en aan de bank. Het mobieltje waarmee zij hulp had ingeroepen zat stevig vastgeplakt aan haar hand. De hulpverleners hadden ruim een uur nodig om alle aan elkaar gelijmde lichaamsdelen en voorwerpen los te weken.

De echte doe-het-zelver kèn nou eenmaal niet zonder lijm-verwijderaar....