Koos raakt gevoelige snaar bij Leo

Een klein groepje nachtwakers hebben een goed gesprek. Koos, Leo, Desiree en Ferdi zitten in de woonkamer. Een opmerking van Koos wordt door Leo verkeerd opgevat. Koos zei dat Leo moest uitkijken dat Desiree verliefd op hem zou worden.

Leo kon deze opmerking niet lichtelijk opvatten en denkt dat het lijkt alsof hij verliefd zou kunnen worden op Desiree. Precies andersom dan Koos het bedoelde dus. Leo heeft nog maar kort een relatie met Debbie en houdt tot in zijn botten van haar. Als zij ook maar op enige manier zou kunnen denken dat hij verliefd op een ander zou kunnen zijn, dan is het hele Big Brother gebeuren voor hem afgelopen.

Leo is al naar de dagboekkamer gegaan om te praten, maar de psycholoog mocht van hem wachten tot zondag ochtend omdat deze uit Amsterdam moest komen. In de woonkamer duurt het gesprek op dit moment nog voort.

Zoals het er nu voorstaat ziet het ernaar uit dat Leo best eens zou kunnen opstappen. Aan de andere kant, als de psycholoog hem morgen uitlegt wat er precies bedoeld werd en aangeeft hoe hij overkomt, dan zal hij naar verwachting toch wel blijven.