Actie = Reactie krijgt medestand

Actie Comité had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Onverwacht heeft de campagne Actie = Reactie succes verworven in het studentenleven. Studenten verenigingen van o.a. Leiden, Amsterdam, en Utrecht hebben hun leden opgeroepen te participeren in de protest actie om de auto stil te zetten in de ochtendspits donderdag 5 oktober tussen 08:15 en 08:30.
Door deze medestand heeft het Actie Comité van de Actie = Reactie campagne besloten de ludieke protest actie met volle kracht voort te zetten, dit wordt ingeluid door een geheel nieuwe look van de Internet site.

Op de vernieuwde site zal regelmatig intern en extern nieuws verschijnen, mede als instructies omtrent de gehele protest actie. Ook is er een media campagne aangekondigd met de verspreiding van stickers, posters, maar vooral persberichten naar verschillende media instanties.
'Het is fijn om te weten dat het Nederlandse publiek gehoor geeft aan dit soort acties. Het mag dan niet meteen een oplossing geven, maar het laat de verantwoordelijken [de overheid] wel merken dat het Nederlandse publiek gezamelijk achter één gedachte staat.' aldus één van de anonieme leden van het actie comité.

Wordt vervolgd