Inside BB-info van Yvonne

Yvonne is dus naar het BB-huis, waar vandaag een troep nieuwe bewoners ingaat en pas morgen wordt uitgezonden. Hier alvast wat info die via mobieltjes binnenstroomt:

-12 bewoners
-een rooie bank in het huis
-gordijnen
-open haard
-het ziet er gezellig uit

Juist vernomen van Yvonne:

Er zijn nieuwe kippen !

De oude kippen zijn na de laatste uitzending van vorig jaar, door de psycholoog in duurzame therapie begeleidt. Het feit dat Bart meerdere malen te kennen had gegeven dat hij de kippen wilde slachten heeft zoveel trauma's opgewekt dat de kippen niet meer in staat zijn om dit nog eens 100 dagen vol te houden.



.......Laatste Update.........

De oude kippen zijn vorige week verdwenen. Na een laatste sessie met de psycholoog zijn ze rustig hun hok in gegaan. Sindsdien ontbreekt elk spoor. Heeft u de kippen gezien. Signalement: Kip, Bruin, Paniek in de ogen bij het horen van het woord slachten. Luisterend naar de namen: Pookie, Bertje, Ruud, Tararaboemdijee en flipje.

Verder onderzoek heeft uitgewezen dat de kippen mogelijk ontvoerd zijn. Op de avond van de verdwijning is er een man gesignaleerd rond het BB complexmet de volgende beschrijving:

Blond haar met baardje. Ruitjes broek met rode ruit en geel shirt. Getuigen hoorde hem telkens fluisteren... Hahaha wraak op de kippen.. wraak zal de mijne zijn.

Mocht u of van de kippen of deze vreemde man iets vernomen hebben neemt u dan contact op met de dichtsbijzijnde Moderator of Admin.

Einde Politie bericht

Lees hier verder over de nieuwe bewoners.