Snelklaar recepten nu ook via WAP

Sylvia de Raat had ons via de newssubmit het volgende te melden:

In deze drukke tijd werken de mensen steeds vaker samen. Sluitingstijden zijn er bijna niet meer. Dit in tegenstelling tot de files die enorm toenemen. Als je dan laat uit je werk thuiskomt zijn gelukkig de meeste winkels nog open. Maar wat ga je dan eten? Als je uitgeput bent heb je geen zin om uren in de keuken te staan. Met die gedachten voor ogen is www.snelklaar.nl ontstaan. Een privé website waar mensen vanaf hun kantoor een printje kunnen maken van een lekker recept. Nog even langs de supermarkt voor de ingrediënten. Een half uurtje in de keuken. Met als resultaat een zalige maaltijd.

Inmiddels is voor de mobiele internetters (WAP) er ook een versie: wap.snelklaar.nl Hiermee kan op eenvoudige wijze vanuit de supermarkt de ingrediënten van een maaltijd worden opgevraagd. Handig als je in al je drukte het papiertje met het recept (maar niet je GSM) vergeten bent. Verder kun je een top 5 van meest bekeken recepten zien. En het mooiste is de "verras mij" functie waarbij je een willekeurig recept te zien krijgt.

De site wordt dagelijks door een kleine duizend bezoekers bezocht. En de reacties in het gastenboek liegen er niet om. Per week sturen mensen tientallen recepten in, die per dag worden bijgehouden en verwerkt. Kortom elke dag is er wel iets nieuws te beleven.