Woody Harrelson's pa was huurmoordenaar

Acteur Woody Harrelson (Cheers, Money Train, ED-TV) stond afgelopen maandag zijn vader bij, toen deze opnieuw voor de rechter moest verschijnen vanwege een moordzaak. Charles Harrelson werd in 1979 veroordeeld tot levenslang, voor de huurmoord op een rechter. De zaak kwam deze week opnieuw voor. Bekeken wordt of Harrelson senior wellicht in aanmerking komt voor vervroegde vrijlating.

Woody's vader is van mening dat degenen die belast waren met zijn verdediging destijds de nodige steken hebben laten vallen. De strijd om heropening van de zaak loopt al sinds 1998. De procedures lagen een tijd stil omdat een van de betrokken rechters zich genoodzaakt zag af te treden. Hij verklaarde later met gewetensbezwaren te kampen omdat hij ooit eens een vriendschappelijk potje basketbal met de populaire Cheers-acteur speelde.

Na afloop van de rechtszaak maandag werd vader Harrelson angstvallig uit de buurt van zijn beroemde zoon gehouden. De definitieve uitspraak volgt over drie dagen. Charles Harrelson, die een lange lijst van criminele activiteiten op zijn naam heeft staan, zou de rechter John Wood hebben neergeschoten in opdracht van een opgepakte drugshandelaar. Voor de moord zou hij 250.000 dollar hebben ontvangen.

Hmm, z'n zoon verdient meer