Tip van 23.000 piek voor ethische serveerster

Een barbezoeker liet dinsdag in de 'Leg Room Bar' in Chicago een tip van $10,000 (ruim 23000 piek) achter voor de serveerster die hem en zijn mede-drinkers drie cocktails met een totale waarde van $9 (een kleine 20 gulden) serveerde.

De welbespraakte Engelse dokter liet de tip achter voor de aantrekkelijke Melanie Uczen omdat hij onder de indruk was van haar inzet als serveerster.
De 23-jarige Melanie dacht in eerste instantie dat het om een grap ging, maar nader onderzoek en een telefoontje naar de credit-card maatschappij leerden dat het wel degelijk om een echte fooi ging.

Nadat de dokter de fooi had uitgereikt aan de verblufte serveerster, het was op dat moment drie uur 's nachts, vroeg hij of ze misschien zit had met hem het ontbijt te nuttigen (ja ja ), maar ze weigerde met de melding dat ze niet kon omdat de tafels nog afgenomen moesten worden.

De dokter liet dezelfde nacht al een tip achter van $1000 (ongeveer 2400 gulden), maar liet Melanie weten dat zij meer verdiende. Op dat moment schreef hij de cheque van $10,000 voor haar uit.

De naam van de dokter in kwestie is niet bekend gemaakt...

KASSA !! Tsj-tsjinggggg !!