Satanisch kindermisbruik in Engeland

Het Britse ministerie van Volksgezondheid stelt in een rapport dat komende week zal verschijnen dat in Groot-Brittannië kinderen worden misbruikt tijdens satanische rituelen.

Conclusie van het onderzoek is dat satanisch misbruik wel degelijk bestaat en dat de slachtoffers de herinneringen niet bewust of onbewust verzinnen.
Psychotherapeute Sinason, een van de opstellers van het rapport, zegt dat veel kinderen tijdens satanische rituelen onder water worden gehouden totdat ze bijna stikken. Ook krijgen kinderen te horen dat zij medeplichtig zijn aan de moord op baby's, waardoor zij in de macht komen van de satanisten.
Daarnaast komt regelmatig seksueel misbruik voor
De therapeute heeft zelf 126 slachtoffers van ritueel misbruikt behandeld.

Volgens Sinason worden sommige kinderen, die geboren worden in gezinnen van satan-aanbidders, nooit opgegeven bij de gemeente. Zij worden in feite geboren om misbruikt te worden

Het rapport zal mogelijk de discussie over satanisch misbruik in Groot-Brittannië heropenen. In 1994 concludeerden onderzoekers in een door de toenmalige conservatieve regering gefinancierd rapport dat misbruik van kinderen in satanische rituelen niet bestond en dat het ging om een mythe.

Vorige week werd bekend dat de Britse politie een onderzoek heeft ingesteld naar seksueel en overig fysiek misbruik van 4000 kinderen die wonen of woonden in tehuizen in het district Devon.