Dure seks in het vliegtuig

Het hebben van seks in vliegtuig komt een liefdesstel duur te staan. Een 37-jarige Britse vrouw en een 40-jarige landgenoot moeten samen een boete van 8.000 gulden betalen, omdat zij in een volle Boeing-767 onder de ogen van de andere passagiers seks hadden. De klacht was ingediend door de vliegtuigmaatschappij American Airlines en een stel passagiers die zich aan het liefdesspel hadden gestoord.

Het incident vond plaats tijdens een intercontinentale vlucht van Dallas naar Manchester, in oktober 1999. De twee, een vader van drie kinderen en een getrouwde vrouw, zaten naast elkaar en raakten onderweg in gesprek. In korte tijd maakte het stel twee flessen wijn soldaat, gevolgd door een flinke hoeveelheid cognac en port. De medepassagiers waren daarna getuige van hoe de hitsig geworden tortelduiven, overigens strakgeklede zakenmensen met uitstekende banen, hun voorzichtige kussen lieten uitmonden in heuse seks. De vrouw ging daarvoor helemaal uit de kleren.

Een stewardess gooide snel een deken over het stel en verzocht hen te stoppen. De twee luisterden echter niet en gingen lekker door. Na de landing in Manchester arresteerde de politie het zwaar bezopen en half ontklede liefdespaar.

De vrouw zei later zich er niks meer van te kunnen herinneren. Zij stuurde kort na de liefdesvlucht een brief naar de vliegmaatschappij waarin ze haar excuses aanbood.

De rechter besloot het duo geen celstraf te geven. Hij vond dat de twee al genoeg waren gestraft. Hun naam, foto en woonplaats waren voorpaginanieuws in de Britse pers. Beiden kregen op staande voet ontslag en ook hun huwelijken zijn er niet beter op geworden.

Is dit nou wat ze bedoelen met 'sex in hoger sferen'?


[Dank aan Deniax, Max en NoE die ons dit op de newssubmit meldden.]
Submitter:  Bron: <a href=http://www.nu.nl/document?n=9766 target=_new>Nu.nl</a>