BB-Bart start eigen bedrijf

Big Brother-winnaar Bart is een eigen bedrijf gestart, Big Bart genaamd. Op z'n eigen site wordt er het volgende over gezegd:

"Dagelijks meldden zich bij zijn ouders in Roelofarendsveen veel fans, bedrijven en media die met Bart in contact willen komen. Bart's familie kon en wilde op al die vragen niet ingaan, want Bart moet straks zèlf kunnen beslissen over alles wat op hem afkomt en dat is inmiddels heel wat. Om alles alvast voor hem op een rijtje te zetten en in goede banen te leiden hebben Bart's ouders besloten deze website voor hem op te zetten. Een website die tevens de basis is voor alle activiteiten die Bart in de toekomst zal ondernemen en waarvoor zelfs al een bedrijfs- of merknaam is vastgelegd: 'big-Bart[TM]'."

De site komt over twee weken in Barts eigen handen, hij beslist dan wat er mee gaat gebeuren. Je kan Bart via de site ook fanmail sturen.

Ik heb overigens al meerdere malen contact gehad met Sjoerd, de broer van Bart, of hij wou zorgen voor een interview met Bart (voor FOK! natuurlijk) maar daar is toto nu toe nog niets uitgekomen. Ik heb ze net weer een mailtje gestuurd dus ik hoop binnenkort een FOK!-interview met Bart te kunnen posten! Blijf kijken dus....