Katja Schuurman heeft auto-ongeluk

Eerder vandaag meldde ik nog dat Katja Schuurman een rol in 'Westenwind' krijgt, nu bereikt me het bericht dat Katja vanmorgen een ernstig auto-ongeluk heeft gehad. Haar auto is op de A2 naar Abcoude over de kop gevlogen. Drank maakt meer kapot dan je lief is, want inderdaad: ze had gezopen. En niet zo zuinig ook; 1,5 promille.(3 keer de toegestane hoeveelheid)

Katja reed vanuit Amsterdam richting Utrecht, waar ze de afslag Vinkeveen wilde nemen. Daar zou ze zijn gesneden door een andere automobilist, waardoor ze de macht over het stuur verloor. De auto belandde op de vangrail en was helemaal total loss. Katja en een meereizende vriendin zijn allebei ongedeerd uit de auto gekomen. Toevallig kwam er even later een filmploeg langs en vanavond om 22.50 zijn er op Veronica bij '112-Weekend' film-beelden te zien van de ravage.


Dan nog een extra-oproep, op Radio 538 was vanmiddag en daarnet een heel geinig liedje te horen over het ongeluk (Adem-test). Mocht iemand die hebben opgenomen, zet hem op MP3 en neem contact met mij op!
Submitter:  Bron: Radio 538 & ShowWereld