Katja Schuurman in Westenwind

Katja is BACK! Katja Schuurman krijgt een vaste rol in de RTL4-serie 'Westenwind'. Nadat Katja uit 'Goede Tijden, Slechte Tijden' stapte, ging ze onder andere werken voor MTV en deed ze een reisprogramma op FOX. Onlangs nog werd ze gevraagd om de stem van Jane, in de Nederlandstalige versie van de Disney-tekenfilm 'Tarzan & Jane', te doen. Vanaf 23 december is ze dus ook weer te zien op RTL4.

Voor de Westenwind-fans, Katja komt er als volgt in; Abdel verlaat de werf van De Graaff en gaat een eigen café beginnen. Hij zoekt hiervoor een leuke meid voor achter de bar en hij vindt de sexy Katja. In het begin heeft de schone dame alleen maar ruzie met Abdel, maar later zal er wat moois gaan bloeien tussen hun.

En gezien het feit dat er in 'Westenwind' elke aflevering wel een potje sex in zit, is de kans dus groot dat we in januari (of iets later) ook Katja uit de kleren zien gaan. Een goed begin van het nieuwe jaar van RTL4, zal ik maar zeggen.
Submitter:  Bron: <a href="http://www.showwereld.nl/nieuws/binnenland/index.html#Katja Schuurman krijgt vaste rol" target="sw">ShowWereld</a>