KoRn en RATM nu al online!

De platenindustrie staat weer eens volledig buiten spel. De nieuwe albums van Rage Against The Machine en KoRn zijn al ver voor de officiele releases op internet te downloaden. Natuurlijk in het zwaar regerende MP3 formaat. The Battle Of Los Angeles, het RATM album, stond gepland voor 2 november, KoRns album 'Issues' voor 16 november.

Ik heb ze al beluisterd en het klinkt goed. De kwaliteit van de MP3's is perfect, alle nummers in 192kbps. Omdat ook de 'hidden track' erbij zit ga ik er vanuit dat dit al het uiteindelijke product is dat dus pas over een aantal weken in de winkels zal liggen.

Dat albums compleet in MP3 te downloaden zijn is niet nieuw voor mij. Maar vóór de officiele release verkrijgbaar... De platenindustrie zal hier natuurlijk absoluut niet blij mee zijn. KoRn en Rage Against zitten beide bij EpicRecords. Dit is niet echt toeval lijkt mij zo.

Van het RATM album is bij realguide.real.com al het nummer 'Testify' gratis te downloaden. Dit is (helaas) wel in RealAudio formaat. Als toetje is er ook een live versie van Settle For Nothing verkijgbaar. Als je het album zelf bezit (op 2 nov. dus) kom je ook nog in aanmerking voor 'an exclusive, previously unreleased, live bonus track.' De audio cd werkt dan als een soort sleutel.

Ook de Foo Fighters zijn de lul. There Is Nothing Left To Lose, het album dat pas op 2 november uit komt is ook al hier en daar te vinden.
Submitter:  Bron: wao