FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's

Toon berichten van deze typesOorlog in Oekraïne
Oorlog in Oekraïne


Defensie
Defensie


Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Brothers

Film

Wanneer beroepsmilitair Sam Cahill (Tobey Maguire) naar Afghanistan gestuurd wordt moet hij zijn vrouw Grace (Natalie Portman) en hun twee kinderen achterlaten. Als Sam in Afghanistan vermist wordt zorgt dit ervoor dat Grace en Sam's jongere broer Tommy (Jake Gyllenhaal) steun zoeken bij elkaar. Sam had het nooit zo op Tommy omdat deze rouwdouwer volgens zijn oudere broer nog maar weinig nuttigs met zijn leven gedaan heeft.

Als Tommy en Grace steun bij elkaar zoeken, maakt deze steun plaats voor troost en zelfs liefde als Sam wordt vermist en zelfs lijkt te zijn gesneuveld. De nieuwe relatie komt echter onder grote druk te staan als Sam ineens springlevend op hun stoep staat. Zogauw hij door begint te krijgen wat zich tussen zijn broer en zijn vrouw afspeelt, raakt deze door oorlog getraumatiseerde militair verbitterd en woest.

Brothers is een remake van de Deense film 'Brødre' uit 2004. Waar in het origineel de Deense zwaargewicht acteurs Ulrich Thomsen en Nikolaj Lie Kaas los mochten gaan, mogen Hollywoodsterren Tobey Maguire en Jake Gyllenhaal in deze Amerikaanse versie de twee broers met een door oorlog en liefde verscheurde vriendschap spelen.

De casting-agenten van deze remake maakten een slimme zet door Maguire en Gyllenhaal als broers te casten: de gelijkenis tussen de twee acteurs kwam ook al voorbij toen een aantal jaar voor deze film geruchten gingen dat Gyllenhaal Maguire op zou volgen als Spider-Man, omdat Maguire door zware rugklachten niet op tijd voor het vervolg genezen zou zijn om weer de webslingeraar te kunnen spelen.

Genre Drama, Romantiek, Thriller
Regie Jim Sheridan
Cast Jake Gyllenhaal, Clifton Collins Jr., Bailee Madison, Sam Shepard, Mare Winningham, Natalie Portman, Tobey Maguire
Land van oorsprong Verenigde Staten
Label Lionsgate, Relativity Media, Sighvatsson Films
Releasejaar 2009
Bioscooprelease NL 10-12-2009
IMDB-score 7.1
Aantal stemmen IMDB 87287
Meer informatie FilmTotaal
Meer informatie FilmTotaal
User-waardering Onbekend.
Aantal stemmen0
Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #133 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Stoomgemaal De Cruquius
special
AI Picture Gallery #53
special
Random Pics van de Dag #791
review
Pokémon Scarlet / Pokémon Violet
special
AI Picture Gallery #52
©FOK.nl e.a.