Teringkinderen

Dick (Bornfree)

Eigenlijk wordt er al genoeg over geschreven: vluchtelingen die helemaal geen vluchtelingen zijn. Er zijn natuurlijk wel echte vluchtelingen, honderdduizenden zelfs, maar die worden overschaduwd met negativiteit door een stelletje jonge, onopgevoede gasten. Ze hebben schijt aan alles, maar bovenal aan vrouwen. Vrouwen zijn in hun ogen gebruiksvoorwerpen, iets waar je je lul insteekt, zullen we maar zeggen. Dat vrouwen gevoel hebben, is voor hen een nare bijkomstigheid. Nu al 516 aangiftes in Keulen. vrouwen vertellen onder de rok gepakt te zijn, overal handen. De slip werd letterlijk van hun reet gescheurd. Ze hebben verschrikkelijke angsten uitgestaan. En de daders waren voornamelijk asielzoekers.

Waar ik het even over wil hebben is het zwijgen van de politiek in Duitsland maar ook in Nederland over deze bijzonder foute asielzoekers. Het zal niet zo lang duren voordat de burgemeester van Keulen - een vrouw nota bene - haar biezen pakt net zoals de politiechef daar al gedaan heeft. Hij werd door haarzelf met vervroegd pensioen gestuurd. U weet wel, de burgemeester die opperde dat de vrouw een armlengte van deze mannen af moest blijven staan. Krankzinnige opmerking. Immers, niet de vrouw moet maatregelen nemen, maar de overheid heeft hier de plicht haar burgers te beschermen. Juist deze foute burgemeester zou toch moeten kunnen aanvoelen wat het is voor een vrouw om de status van een staafmixer te hebben.

Ja, beste lezer, laten we het maar eens bij naam noemen: wij halen ook bagger binnen. Wilders nu naar 41 zetels en natuurlijk zijn dit peilingen en geen verkiezingen. Maar links Nederland, waarvan ik er zelf ook een ben, blijft maar roepen dat het overgrote deel echte vluchtelingen is die onze hulp nodig hebben. Ik blijf het ook roepen, maar erger mij ondertussen kapot aan de regeringen die maar niet in staat zijn het totale probleem van de vluchtelingen beheersbaar te maken. Zolang de regeringen als een blind paard de EU blijven volgen en niet de eigen grenzen gaan controleren, zal er geen draagvlak onder de bevolkingen komen om vluchtelingen op te nemen.

Het zijn de onopgevoede teringjongens, die jarenlang van hun directe families alle ruimte hebben gekregen om een perfect teringjong te worden, die het in grote lijnen zullen verzieken voor de echte vluchteling. Ik, en zeer veel Nederlanders, ergeren zich kapot aan deze pubers. Deze jongens zullen het nog decennia lang verzieken. Ze treiteren de samenleving door geen respect te hebben voor onze dochters en onze homo’s. Ze beginnen al vroeg met roven en sluiten zich later aan bij de heuse Mocro-maffia. En wat doet de Nederlandse regering? Juist…… Altijd te weinig.