Is er seks na het zuipen?

Jan (Bakoenin)

Je kent die scène uit Jiskefet misschien nog wel: een Lullo, hangend op de bank, die half lam aan een andere Lullo vraagt: 'heb je nog geneukt?' De Lullo's beeldden de stereotype corpsstudent uit. Zo zag de Nederlandse bevolking de doorsnee student. Iemand die naast het studeren vooral zuipt en neukt. Ik heb me echter altijd afgevraagd of dat beeld wel klopte. Natuurlijk, er zullen studenten zijn die veel drinken en er zullen er ook zijn die veel neuken en misschien zijn dat ook soms dezelfde studenten, maar ik denk toch niet dat ze tijdens het vele zuipen ook veel neuken.

Ik ben nog dienstplichtig militair geweest bij de marine en werd in Den Helder opgeleid tot ziekenpa. Daar werd in de kantines ook heel wat afgedronken door de maten, maar van neuken kwam dan niet veel meer. Dat zal bij die studenten toch niet anders zijn geweest, denk ik dan.

Ik woonde in Den Haag en had een keertje een marinemaat uit Eindhoven op bezoek. Hij wilde na een avondje flink stappen naar de Haagse hoertjes, dus ik wees hem de weg en we gingen samen met twee leuke vrouwtjes naar boven. Die bleken echter niet het geduld te hebben dat nodig was om twee zuipers aan hun gerief te laten komen en dus gingen we met een volle zak weer naar buiten. Alcohol en seks gingen niet samen die avond. Toch hadden we wel zin. En dat is verklaarbaar.

Bij mannen zorgt de alcohol ervoor dat de remmingen wegvallen en dat je zin hebt, maar de testosteronspiegel gaat omlaag en als die omlaag gaat, gaat je pikkie niet echt meer omhoog. Het woord 'wip' krijgt zo dus een heel andere betekenis.

Bij vrouwen is het echter precies andersom. Die krijgen ook meer zin door het wegvallen van de remmingen, maar de testosteronspiegel gaat juist omhoog. Dat zorgt dan voor een heviger orgasme. Het studentenbeeld zou dus beter kloppen voor de studentes, dan voor de studenten.

Als je dus weer eens in een kroeg zit waar mannen verhalen vertellen over hoeveel ze hebben gezopen en geneukt, dan weet je dat ze zitten te liegen. Of ze moeten het niet over alcoholische dranken hebben, maar over koffie.

Koffie vermindert namelijk erectieproblemen bij mannen. Vrouwen die van hun man weer eens een lekkere beurt willen, kunnen hun mannen het beste een paar kopjes koffie en een flinke schotel pinda's voeren. Koffie heeft een positieve uitwerking op het libido en pinda's vergroten de opwinding. Dat is een goedkopere oplossing dan Viagra, dames.

Dat wordt dus koffie voor de studenten en alcohol voor de studentes. Ik zie het al voor me. 'God, man, daar heb ik Gina toch een lekker lange beurt gegeven nadat ik me had bezopen in de Starbucks!'

Misschien kunnen de studenten de koffie nog wel combineren met wat alcohol door Barclays te drinken, maar persoonlijk vind ik dat niet te zuipen. Zuipen en neuken gaat dus echt niet samen.

Als je dan toch lekkere seks wilt hebben na het nuttigen van een drug, neem dan een paar lekkere jointjes vooraf en laat haar meeroken. Wiet werd al heel lang geleden door onze voorouders gebruikt om langdurige seks te hebben. Vooral in het oude India was het gebruikelijk om cannabis als sekselixer te gebruiken. Ze namen het vaak in samenhang met yoga. Tantrische seks werd bedreven in samenhang met marihuana. Men probeerde via tantrische seks het nirwana te bereiken en het gebruik van cannabis was essentieel daarbij. Op die manier kon men wel zeven tot acht uur seks hebben en een orgasme bereiken waarbij je echt dacht in het nirwana te zijn.

Natuurlijk kun je ook lekkere seks hebben als je xtc gebruikt, maar persoonlijk heb ik daar niets mee. Er zitten mij te veel risico's aan vast. Natuurlijk zitten die bij overmatig gebruik ook aan alcohol vast, maar ik heb net al verteld dat die niet echt samengaat met seks en xtc wel.

Ik ga zelf echter ook wel graag los in de après-ski, of tijdens een leuk feestje, of tijdens een etentje bij de griek met livemuziek, maar dat is een ander verhaal. Je zult mij nooit horen zeggen dat ik lekker heb geneukt na het zuipen. Het is allebei lekker, maar het gaat nou eenmaal niet samen.