Download 'm nu: De Match Fix App

Raas (Asics)

Gefeliciteerd met uw aanmelding bij de MatchFixApp. U kunt meteen inloggen en beginnen met bieden op wedstrijden waarvan u de uitslag wenst vast te stellen. Bij ons heeft u toegang tot een wereldwijd netwerk van corrupte spelers en scheidsrechters die u graag bijstaan in het tot stand brengen van de door u gewenste eindstanden. En dat allemaal vanaf uw tablet of smartphone!

Bent u bekend met onze algemene voorwaarden? Die zijn heel simpel. 

1. Zodra u de hoogste bieder bent is de betreffende match van u. 

2. Indien u naast de eindstand nog aanvullende wensen heeft, zoals een tweetal gestopte penalty's, drie rode kaarten of een matpartijtje op het veld, kunt u deze tegen meerprijs in het volgende menu selecteren.

3. Zolang het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, alsook het Ministerie van Veiligheid en Justitie doen alsof er niet veel aan de hand is, kachelen wij lekker verder met de verkoop van gefixte matches.

4. Matches van Ajax
a. Deze kunnen slechts in het voordeel van de Amsterdammers worden gefixt.
b. Indien u de hoogste bieder bent op een match van Ajax, krijgt u in het daaropvolgende menu een popup venster waar u uw telefoonnummer kunt invullen. U wordt zo snel mogelijk gebeld door een medewerker uit ons kantoor in Zeist.

Hartelijk dank voor uw aanmelding bij MatchFixApp. De zondagavond met bord op schoot was nog nooit zo leuk!