Moslims en orthodoxen het land uit!

Driek (DriekOplopers)

In de rubriek Plat Haags nemen TheGrandWazoo, Driek Oplopers, Luc van Lier en harry64 het Nederlandse politieke landschap onder de loep. Vandaag maar weer eens een pleidooi tegen politiek-correctie oogkleppen.

Ik word erg moe van dat politiek-correcte geneuzel. Een stel criminelen dat onder het mom van de ‘vrijheid van onderwijs’ een broeinest van onverdraagzaamheid en criminaliteit runt, rotzooit jaar in, jaar uit met tentamens en examens. Nu heeft de zoon van de natuurkundeleraar, met gebruik van de met klaarblijkelijke instemming van de schoolleiding achterover gedrukte sleutel, zo’n 25 eindexamens gejat en gebruikt voor een in ons land nog nooit vertoonde vorm van examenfraude. En wat schrijft de Volkskrant in het redactionele commentaar? “Dat de zaak z’n origine vond in een islamitische scholengemeenschap met een belast verleden, is vooralsnog slechts een ongelukkig toeval”. Hoe geschift kun je zijn? De wijze van handelen is in die hele school tot het bot verrot. Waarom neemt de Volkskrant deze school in bescherming? Wát nou, ongelukkig toeval... Een tot het bot verrotte school bescherm je niet, die wals je plat.

Het feit dat een scholengemeenschap, waar al eerder met tentamens en examens van leerlingen werd geknoeid, jaar in, jaar uit bijzonder slecht wordt geleid. Het feit dat er een sleutel van de kluis wordt gejat en dat de schoolleiding willens en wetens het slot van de kluis onveranderd laat, zodat je dus op je vingers kunt natellen dat onbevoegden toegang hebben tot die kluis. Het feit dat er met overheidsgeld wordt gerotzooid zodat mensen die niets met de school te maken hebben, mee kunnen op reisjes die het aanwakkeren van moslimfundamentalisme als hoogste doel hebben. En dan nu een grootscheepse examenfraude. En dan spreekt de Volkskrant van “slechts een ongelukkig toeval”. En waarom krijgt een woordvoerder van Sharia4Holland, een zekere Maiwand al-Afghani, in diezelfde Volkskrant een podium om zijn smerige praatjes aan de man te brengen?

Moslimjongeren die op een festival worden gearresteerd omdat ze honderden mobiele telefoons van bezoekers hebben gejat. Twee zinnen in het journaal. Meer niet. We vinden het dus gewoon. Marokkaanse criminelen schieten elkaar dood op feesten en op straat. Dat juich ik als zodanig toe, want een goeie halal-gangster is een dooie halal-gangster, maar het wachten is op de eerste onschuldige voorbijganger die dodelijk getroffen wordt door de rondvliegende kogels. De openbare ruimte wordt allengs onprettiger door het provocerende gedrag van capuchonberbers.

De aanvoerder van de politieke partij die als enige stevig alarm slaat over de ondermijning van ons land door hordes achterlijke haatbaarden en hun ontspoorde zonen, die mag zich echter bij publieke gelegenheden niet in de nabijheid van de koning begeven. Daar zorgen de fractievoorzitters van de Eerste en Tweede kamer wel voor. Comité van ingeleide of zoiets. De langstzittende volksvertegenwoordigers mochten daaraan meedoen. De allerlangstzittende, een SGP-meneer in de Eerste Kamer, werd gevraagd om afstand te doen van zijn recht, zodat hij kon worden vervangen door een partrijgenoot uit de Tweede Kamer die ongeveer de helft van zijn dienstjaren op zijn conto had. Want dan kon men met een trucje Geert Wilders weren. Een schandalig soort handjeklap. De voorzitter van de Eerste Kamer heeft terecht zijn biezen moeten pakken. Maar waarom zit die mevrouw Van Miltenburg nog op haar post als voorzitter van de Tweede Kamer? Mevrouw de voorzitter was al eerder betrapt op manipulatief gedrag, wat toen na een huilbui van haar werd gesust. Maar ook bij dit complot is zij dus nauw betrokken. Waarom is zij niet eveneens door het partijbestuur van de VVD verzocht om op te hoepelen? En dan nog eens wat: die Gereformeerd-zwakzinnigen van de SGP? Die zaten toch ook in het complot? Wat doen we daar aan? Ik herinner mij trouwens dat de SGP met het vorige kabinet best heel graag zaken wilde doen, dus ook met de PVV. Je principes aan de kant voor een klein beetje informele macht. Ik weet nog als de dag van gisteren, dat toen die sneue Hans Janmaat in de Kamer werd gekozen, alle andere Kamerleden demonstratief de zaal verlieten als hij het woord nam. Doen we dat voortaan ook als zo’n Gristengekkie van de SGP het spreekgestoelte beklimt?

Ik zal mijn politiek-correcte oogkleppencollega Petertjeprik wel weer op mijn dak krijgen, maar ik ben wel klaar met pamperen. Door toedoen van een handvol moslimtuig op een haatbaardencollege zijn alle diploma’s van het jaartal 2013 verdacht. Het aandeel van de moslims in de criminaliteit is nog steeds enorm, en een stel orthodox-gereformeerde lafbekken in onze politiek werkt vrolijk mee aan een smerig opzetje om de enige die er echt wat in de Kamer over durft te zeggen, letterlijk uit beeld te rotzooien.

Is het dan gek, dat mensen roepen dat alle moslims ons land uit moeten? Is het dan gek, dat mensen vinden dat de orthodox-gereformeerden dienen te worden gedeporteerd naar de Noordoostpolder, en dat Urk dan de hoofdstad mag zijn van deze achterlijke enclave? Is dat dan gek?

Nee. Dat is niet gek.

Aankondiging Columnistencabaret 22-6