Wim Dankbaar en zijn Gestapo

Thako (Okaht)

Vandaag een open brief aan de heer Wim Dankbaar. Wim is de zelfbenoemde expert rond het dossier Marianne Vaatstra en is volledig overtuigd van de onschuld van Jasper S.. Zijn overtuigingen en theorieën zijn uitgebreid te lezen op de site Recht Is Krom.

Geachte heer Dankbaar,

In zaken als de Schiedamse en Puttense moordzaken hebben we gezien hoe tunnelvisie bij justitie tot vreselijke misstanden kan leiden. Als je de focus maar voldoende op een verkozen waarheid legt, wordt dit vanzelf jouw waarheid en vind je daar ook vanzelf de bewijzen bij. Al moet je ze verzinnen! Zoals de complottheorieën over 9/11 worden ondersteund door de vaagst mogelijke video's en foto's. Zoals ufo-jagers juist in het gebrek aan bewijs, bewijs zien. Of beleggers die in een verkeerde scheet van Bill Gates al reden zien om aandelen Brinta te verkopen.

Ieder mens dat zich focust op één waarheid, zal uiteindelijk door die ene waarheid worden opgeslokt. Blind en doof voor ieder tegenargument. Een menselijke eigenschap, waar niemand immuun voor is. En juist bij drama's als de moord op Marianne Vaatstra kan ik me voorstellen dat bijvoorbeeld haar vader zich volledig vast zou willen bijten in een waarheid die eindelijk de antwoorden op zo veel vragen zou opleveren. Soms kan een verzonnen waarheid minstens zo veel voldoening geven als de daadwerkelijke. Zolang de echte waarheid maar niet meer wordt gezocht.

Tot zover mijn theorieën over waarheidsvinding. Dan wil ik nu graag verder met de 'waarheden' die u samen met staatsmongolen als Ronald Beetz, Micha Kat en die flyerende dorpsgek Hielke bij elkaar heeft verzonnen. Rijdt die Hielke trouwens in het dagelijks leven met puntmuts op een driewieler door Oudwoude en zingt hij dan veel te hard de liedjes van Zanger Rinus?

Hè? Schrijf ik nu 'staatsmongolen'? Noem ik Hielke een 'dorpsgek'? Inderdaad! Staatsgevaarlijke gestoorden die ter meerdere eer en glorie van zichzelf de waarheid in zijn reet neuken! U past allen probleemloos binnen de categorie Anders Breivik en Volkert van der Graaf! Waanideeën die tegen elke prijs moeten worden verdedigd. Waarbij ik me bij Micha Kat serieus afvraag wanneer hij zijn eerste Marokkaanse jongetje in de reet neukt om te bewijzen dat molims bewust via hun kinderen hiv verspreiden.

Geef toe Willem. Die Micha is zwaar gestoord! Schizofreen! De vader van Marianne zou met drank zijn omgekocht door justitie? Verbanden tussen de van pedofilie verdachte Joris Demmink, een mogelijk homofiele prins Friso, pedo-netwerken en de moord op Marianne Vaatstra? Ik ben benieuwd hoe snel ik na publicatie van deze brief in zijn lijst met leden van 'satanische pedo-netwerken' op ga duiken! Die verrekte psychopaat is er toe in staat!

Maar ja. Hij bevestigt nu eenmaal graag jouw debiele theorietjes. Hij dikt jouw 'bewijzen' maar wat graag aan en sleurt met alle plezier de zoveelste getuige van straat. Een of andere muts die dertien jaar geleden als bezopen tiener uit een kantine rolde en beweert een tweelingzus van Marianne Vaatstra te hebben gezien of zo.

Kijk Willem. Wat jij bewijzen noemt, overstijgt niet eens de noemer 'roddels'. Getuigen spreken elkaar inderdaad links en rechts tegen, maar die getuigen kwamen ook zowat allemaal bezopen een dorpscafé uitrollen. Jongelui die bovendien net hadden gehoord van de gruwelijke moord op een meisje dat ze van dichtbij kenden. Gek hè? Als een en ander dan niet helemaal strookt?

Er worden door jou en je Gestapo-maatjes nog altijd een stuk of wat potentiële schuldigen genoemd, maar daar is geen enkel hard bewijs en zeker geen DNA-bewijs voor gevonden. Je beschuldigt justitie er nu van dat ze Jasper S. tot een bekentenis zullen 'martelen', maar volgens mij zouden jullie datzelfde principe graag toepassen op Spencer Sletering, zijn vriend Wietze, Stephanie van Reemst en Ali Hassan. Ik zie Micha al satanisch schaterlachend een sigaret uitdrukken op Ali's gezicht!

Nu gingen die wijzende vingers trouwens ook wel héél snel richting buitenlanders en het AZC. Het AZC waar de hele omgeving al een hele poos fel op tegen was. Nogal makkelijk Willem. Als in het door nazi's bezette Warschau een moord was gepleegd naast het getto, hing er binnen vijf minuten al een jood in de boom!
In die omgeving, onder die omstandigheden, was iedere getinte kerel een serieverkrachter!

Wat? Ga ik nu echt te ver? Racisme? Vergelijkingen met nazi's? Als ik de artikelen en ondersteunende commentaren op  Recht Is Krom lees, ga ik niet zo heel snel te ver hoor! Dan ben ik nog een zeer genuanceerde columnist! Daarnaast scherm jij ook maar wat graag met termen als NSB en nazi. Het is bijna onmogelijk om zo'n slecht geschreven stuk van jou te vinden, waar je het na kunt laten!

Even resumerend Willem. De feiten!
Er is een 100% sluitende overeenkomst gevonden met het DNA van Jasper Steringa. Dit is nog niet voldoende voor een veroordeling, maar het komt er toch verdomde dichtbij. Waar al jullie complottheorieën even vaag blijven, zijn een 100% DNA-match, de wetenschap dat Jasper haast naast de plaats delict woont, en een eerdere vage veroordeling onder de noemer van een psychische stoornis, toch net wat sterker dan alles wat jij met je zieke kornuiten kunt bedenken. Over de omstandigheden en de echte waarheid kan alleen de dader uitsluitsel geven, maar Jasper Steringa is in ieder geval op de betreffende dag klaargekomen op het lichaam van Marianne Vaatstra en dat MOET je serieus onderzoeken. Punt!

Bewijzen zijn zaken die er wel zijn. Niet de zaken die er volgens jullie waarschijnlijk zijn, maar worden 'verborgen'. Donderstraal dus op met je complotten! Als je het niet erg vindt, wacht ik graag het onderzoek en de rechtszaak af.

Kun jij dat ook niet doen en nu eindelijk je bek eens een tijdje houden? Als jij en je SS-vriendjes gewoon eens een tijdje internet gaan gebruiken om gratis porno te zoeken, ben je heel snel klaar met je 'speurwerk' en kun je bovendien je energie eens nuttig besteden. Echt. Je wordt niet blind van masturberen.
Je moet alleen je maatje Micha waarschuwen dat de zaak schraal wordt als hij het zoals altijd lichtelijk overdrijft.

O ja. Voor je nu weer eens begint over demonisering. Dat roept iedere narcistische eikel!

Hoogachtend (NOT!),

Thako  van den Heuvel

 

Als je interesse hebt, stuur dan een column van jouw hand naar pschouten@live.nl. Of stuur een PM. Je krijgt z.s.m. een reactie.

Eindredactie FOK!columns