Vieze boekjes in de trein

Henk (PlaneetHenk)

Het was weer een van die momenten dat ik ergens heen moest en zodoende was ik vanochtend in een trein te vinden. Schuin tegenover mij zat een zeer bekoorlijk meisje. Meisjes zijn altijd interessant en bekoorlijke meisjes kunnen nog vaker op mijn goedkeuring rekenen. Dit meisje in het bijzonder, want ze was aan het lezen. 'Aha,' dacht ik, 'een bekoorlijk meisje met inhoud!' Net op dat moment dacht ik ook aan seks, want als man zijnde doe ik dat elke zeven seconden. Ik hield me in en wierp een blik richting de omslag van het boek. “50 tinten grijs” viel erop te lezen. In deze trein zat dus een meisje een boek te lezen dat verhaalt over keihard sadomasochisme. Om acht uur 's ochtends!

De appelrode wangetjes van het meisje worden ineens een tintje roder. Een wijsvinger rust op haar kin. Was het maar de mijne. Ik wil ook iets op haar kin laten rusten, al is het iets anders dan mijn wijsvinger. Haar groene ogen zijn verzonken in het boek, het maakt haar niet uit dat het qua literaire waarde net niet onder doet voor Suske & Wiske( en de Anale Ambtenaar). Mij trouwens ook niet. Ik stel me veel liever voor hoe de binnenkant van haar bovenbenen er uit ziet. Een goed bijgehouden perkje, zo durf ik te wedden.

Ze stapt uit, zucht, zoals dat gaat. Meisjes stappen continu uit de trein van mijn bestaan. Had natuurlijk voorkomen kunnen worden door haar aan te spreken, weet ik, maar zo ben ik dan weer niet. Haar gezicht is alweer uit het mijne gelazerd, maar het boek dat ze las niet.

Ergens las ik dat het als roman maar een zeer middelmatig werkje is. Een boeketreeks gevalletje, maar dan in een kerker in plaats van een paleis. Dat zet te denken, want ondanks dat het een draak van een boek is, lopen tonnen vrouwen er mee weg. Een vrouw die zich laat uitwonen in ruil voor geld en het vlechten van haar haar. Enorme bestseller. En die vrouwen doen daarmee met een boek, wat ons mannen met duizenden vieze blaadjes nooit is gelukt; Sex op het randje is plotsklaps salonfähig. Fistfucken bespreken onder een high-tea.

Nooit iets voor mij geweest. De tepelklem zal maar worden aangeschroefd terwijl je net lekker het kwartetspel der lichaamssappen speelt. Er opgewonden van raken dat je mishandeld wordt. Nee, dank je. Op Venus vinden ze blijkbaar andere dingen leuk. Zou dat wezen wat Estelle zo in Badr trekt? Af en toe een lekkere tik voor d'r harses, voordat ze tegen haar wil die falafel in d'r pitabroodje geschoven krijgt. Later verteld ze er dan over tegen haar vriendinnen, meisjes onder elkaar. Dat het stiekem lekker was en dat ze zo blij is met een dominante man. De meisjes bewonderen de blauwe plek in haar nek en giechelen.

Meisje in de trein, kom jij het me alsjeblieft uitleggen?