Plat Haags - Ook god(s)windjes stinken

Harry

In de rubriek Plat Haags nemen TheGrandWazoo, Driek Oplopers en Harry64 op zondagmiddag het Nederlandse politieke landschap onder de loep. Driek vanuit zijn gezellige studeerkamer met een liter koffie, en TheGrandWazoo vanuit het gemoedelijke Limburg, en Harry 64 vanuit het midden des lands.

Hoi TheGrandWazoo.

Wat loop jij toch netjes aan de leiband. De leiband van de linkse media die in een waanzinnig tempo zoveel mogelijk stront de wereld in stuurt. Zelfs de zielige negertjes in Afrika vreten geen stront, maar bij jou gaat het er in als koek. Speciaal voor jou bekijkt mijn columnicoon het vandaag eens van een andere kant.

Je gaat helemaal los op Graus. Terloops noem je Nederlanders die op Fortuyn hadden gestemd dom, zoals ook de PVV-stemmer altijd maar weer als dom weggezet wordt omdat hij PVV stemt, en natuurlijk heten alle PVV-stemmers ook Henk of Ingrid. Stigmatiseren? Verdeeldheid zaaien? Haatzaaien misschien? Maar Fortuyn en Wilders danken hun support niet aan de zogenaamde domme rechtse Nederlander, maar aan de uitgekookte corrupte politici die via allerhande leuke vestzak-broekzak-subsidie-constructies hun zakken dik vulden en nog steeds vullen over de ruggen van allochtonen, negertjes in Afrika, rokers, niet-rokers, downloaders, werklozen, straattuig en noem het maar op.

Het enige wat deze gladjakkers hoeven te doen is veel beloven en weinig geven, en dat doen ze dan ook vol overgave, van links tot rechts. Volgens jou komen deze praktijken alleen aan de rechterkant van het spectrum veelvuldig voor. Maar dan ben ik toch bang dat jij wat aan je nekwervels of aan je ogen mankeert. De linkerkant van het spectrum doet dat net zo hard. Kijk maar eens naar de corruptie en faalschandalen bij de Amsterdamse deelraden die hoofdzakelijk uit PvdA-leden bestaan, of Utrechts burgervader die onwelgevallige rapportage en krantenartikelen tussen het oud papier stopt. Perspolitie? Dat heeft Wolfsen helemaal niet nodig, die kan dat prima zelf, en dan durft Driek nog 'strategisch' PvdA te stemmen. Dan vraag ik mij toch af welke strategie dat dan is, de schiet-je-zelf-in-je-voet-strategie denk ik dan.

Vervolgens Godwin je nog even wat, door alweer die sneue associaties met nationaalsocialisten te maken. Maar de échte nationaalsocialisten zitten helemaal niet bij de PVV, die zitten bij de Corrupte Dram Asocialen, die waren verantwoordelijk voor bijvoorbeeld Nekschot van zijn bed lichten wegens een onwelgevallig tekeningetje over fascistisch en racistisch georiënteerde moslimmannetjes in Verweggistan die er zeer onmenselijke en mensenrechten-schendende praktijken op na houden. Dat is nog eens een staaltje perspolitie.

Anders die smerige actie wel van Balkenende van, wat een verrassing, alweer de Corrupte Dram Asocialen, waarin staatscrimineel Jan Peter B. drukdoende is om sorry te zeggen over een filmpje waar nog niemand een pixel van had gezien, tegen wederom die verachtelijke mensenrechten-onterende maffe moslimstaatjes die denken dat heel de wereld aan hen behoort, en dat iedere ongelovige minderwaardig is. Vreemd eigenlijk dat dat geen fascistische en racistische associaties bij je oproept. Angstzaaien in optima forma en niemand die het ziet.

Mwah, ze zijn niet allemaal zo, is het favoriete linkse verweer als er weer eens islamgerelateerde rottigheid plaatsvindt zoals homo's wegpesten of molesteren. Dat zal best wel, dat was met de door jou zo geliefde Godwin-Duitsers ook niet het geval, die waren ook niet allemaal zo. Typisch gevalletje Opa's blonde duitse herder, maar dan met een blind rechteroog.

Vandaag de dag gaat de waanzin gewoon door, een paar geïmporteerde Nederlanders menen het recht te hebben om ons sinterklaasfeest te mogen verstieren met hun racismewanen, of pokkepedo's die menen recht te hebben om kinderen te mogen bespringen in clubverband.

Wat mogen we dan nog meer verwachten? Kerstboom mag niet, want ontbossing en boze boomknuffelaars, paashaas mag niet, want konijntjes voelen zich gediscrimineerd, tevens gaat de SGP over de zeik omdat er onbevruchte eieren verkocht worden, en chocolade-eieren zijn dan ook racisme en discriminatie, want ze zijn bruin.

Als dat soort knettergekheid serieus een platform wordt geboden dan is er alle reden om doodsbang te zijn, dan heb je namelijk te maken met bestuurders aan de macht die niet stoppen bij het zien van een file, maar doodleuk gas bijgeven omdat ze menen daar 'recht' op te hebben.