Plat - haags Pak! de beestjes

Harry

Hey Grandwazoo. Jij kan nu wel zeuren over de fascistische clown, maar ondertussen promoot jouw geliefde linkemensch maar mooi even geweld en moord. Tevens wordt fijntjes ook meteen Beatrix weggezet als een soort relbejaarde. Niet zo netjes van het goedemensch blatende Joop.nl

Maar jij en consorten zo als Ton-Deuse kunnen eigenlijk alleen maar zeiken over de PVV. Als jullie nu eens wat beter om jullie heen hadden gekeken dan zien jullie misschien een keer waar het echt scheef gaat. Waarom het hier echt steeds meer een kutland wordt eigenlijk.

Zoals bijvoorbeeld dat je als PVV-er in het rode bolwerk Friesland je leven tegenwoordig ook al niet meer zeker bent voor de (Groen)Linkse terreur uit een 'veurtraffelijk milieu'. Nee, het was geen roofoverval, want er is niets geroofd.
Uiteraard waren er wat anti-PVV-huilers die direct begonnen te janken dat het wel een afrekening in het criminele milieu zou zijn. Ikzelf denk van niet. De modus operandi lijkt mij veel te veel op die van de (lokale) AFA-beweging die de arme man al eerder als slachtoffer had gekozen, en AFA wordt weer stiekem gesupporterd door de wereldvreemde wereldverbeteraars van GroenLinks die zo naïef zijn om een CDA'er op zijn blauwe ogen te geloven dat er in Verweggistan niet gevochten gaat worden door de 'politietrainers'.

Ik kan mij voorstellen dat Sap wel een nat doosje kreeg van het afdrogen van die Friese PVV-er, gelukkig is er een Hillen om de vaginale vochtigheid weer in balans te brengen. Dat scheelt ook weer in het uitglijden over voortreffelijk functionerende 'watskeburt? Niets toch? ' partijgenoten als Mariko- dat geld is nu van jou, neem me maar gauw -Peters en Twiter-Tsunami-Tofferik-Dieisbie.

Een ander rood bolwerkje wat een beetje paars aanloopt van de zakkenvullerij is Amsterdam. Daar besloot de gemeente dat een nieuwe dikkedeur voor het noodlijdende GVB best wel iets mocht kosten. Dat dit alles bij elkaar ruim drie tot vier ton gaat kosten alleen al aan salaris, hoor je niet één bestuursraadslid over. Ja, we wilden uitkomen op 188K, maar dat is niet gelukt. Het fors verhogen van de tarieven zal naar alle waarschijnlijkheid wel slagen. Goh! Sociaal hoor de gemeentelijke belasting centen er in hoog tempo doorheen jassen. Nu is gemeenschapsgeld weggeven nooit echt problematisch geweest in Amsterdam dat niet alleen honderd procent van de aandelen van de GVB heeft maar ook nog eens honderd procent in handen blijkt te zijn van de (A)socialisten van de PvdA. Kom op Driek, pak de beestjes.

Een andere chemisch nieuwtje dat mij deze week opviel was de speknekkendeal rond Chemie-Pack. De dikkedeur van het failliete bedrijf Gerard, blijkt een broer te hebben Hans, die de inmiddels eindelijk uitgebrande chemicaliën gaat doorstarten. Doorstarten is spekneks voor 'fuck de schuldeisers' van de betere jongens uit het voortreffelijke milieu, niet te verwarren met het milieu dat broeder Gerard Spiering zo voortreffelijk wist te verneuken door voor de tijdswinst een gasbrander op een bevroren kraan te zetten. Tijd is euro's dat weet iedere 'doenoumaar watikzeg' zakenman. Nu maar hopen dat er vlot 'door' gestart kan worden, en de gemeente aldaar geen chemiepackzebelasting gaat invoeren maar, de kosten, zoals gebruikelijk, verhaald worden door voor de inwoners van de gemeente de belastingdruk wél op te voeren.

Waar jullie ook nog columnistisch stenen naar hadden kunnen gooien was naar de ex-burge-meesteres Wilma Verver van Schiedam die met een rechter bitcherige vuist het gemeentehuis terroriseerde en met het linker handje gemeenschapsgeld graaide. Maar nee, een beetje gaan jammeren over Graus er aus (goh wat grappug), en wat gemekker in de marge over lekkende wiki's, en afgeven op je eigen land. Maar voor landverneuken moet je toch echt bij links zijn.

Neem nu die schertsvertoning rond die ene gekozen burgemeester IJdelheid Wolfsen, meneer mag blijven zitten na even snel veiligstellen van bewijslastigheid. Nu neemt deze burgervader het toch al niet zo nauw met het censureren van de onwelgevallige mening en berichtgeving, en duvelt rustig een complete oplage van een stadskrant in de kliko wegens ongewenste berichtgeving, van daar uit is bewijslast even snel vernietigen maar een kleine stap voor de burgervader, maar een grote stap terug voor het weggepeste homostel. Diep triest eigenlijk zo'n burgervader die normaliter geen poot uitsteekt, maar wel in beweging komt als er wat vuur aan zijn schenen gelegd wordt. Het is dus geen fysieke handicap van die eik... beste man.

Maar allah, het is 9-11 vandaag, of 11/9 op zijn Amerikaans, we zijn tien jaar verder en niks wijzer geworden.... Nou ja dat is niet helemaal waar. Wat ik ondertussen wel wijzer ben geworden is dat we met de hierboven genoemde kraaien, eksters, en hyena's helemaal geen radicale moslims of islamieten nodig hebben om dit land naar de verdommenis te helpen, dat kunnen we prima zelf. De grootste 'inside job' van de Nederlandse geschiedenis speelt zich vlak voor onze ogen af, en niemand die het ziet. Wat dat aangaat zou ik tegen Geert willen zeggen dat hij zijn strategie beter wijzigt, laat die moslims maar even voor wat ze zijn en schop die elitaire plunderaars, dat kraai en graai tuig, voor hun ballen. Kill! Geert, kill! Die eitaire ballen. Pak! de beestjes.