E.T. bestaat

Jan (Bakoenin)

Onderzoekers die door NASA gefinancierd worden, hebben het bewijs gevonden dat sommige bouwstenen van DNA in meteorieten te vinden zijn.
Sinds de jaren zestig wordt hier al onderzoek naar gedaan, maar tot nu toe was men er niet zeker van of dat DNA echt vanuit de ruimte kwam of dat het gewoon door aards leven op de meteorieten terecht was gekomen. Met dit nieuwe onderzoek is wel vast komen te staan dat het om DNA gaat dat uit de ruimte afkomstig is.
Er zijn meteorieten in het ijs van Antarctica en in Australië onderzocht en in beide gevallen waren de hoeveelheden bouwstenen van DNA groter in de meteorieten dan in het ijs of de bodem om de meteorieten heen.
In drie gevallen bleek het ook nog eens te gaan om bouwstenen die op aarde zeldzaam zijn.

Is dit een belangrijke ontdekking? Ik dacht het wel. Het bewijst namelijk dat er buiten de aarde leven mogelijk is, want hoe komen anders die bouwstenen van DNA op die meteorieten? Waren de meteorieten de echte ufo’s? Komen wij niet uit de zee, maar uit de ruimte?
Deze zeer recente ontdekking is bovendien het bewijs dat er elders in de kosmos leven mogelijk is. Misschien wel leven dat er eerder was dan het leven op aarde. Als dat zo is, dan kan het best zijn dat het leven elders in de ruimte veel verder ontwikkeld is dan het leven hier en dat er ruimtewezens zouden kunnen bestaan die het leven hier mede hebben beïnvloed.

Ik ben zelf wel een aanhanger van de theorie dat er ooit aliëns op aarde zijn geweest, zoals onder anderen von Däniken beweerde. Natuurlijk zijn er geen echte bewijzen voor, maar ik ben ooit hervormd opgevoed en weet uit die tijd nog dat er in de Bijbel heel wat verhalen zijn terug te vinden die de theorie zouden kunnen ondersteunen. Neem alleen maar het verhaal van de profeet Elia. Hij werd door een wagen van vuur met vurige paarden ervoor in een stormwind meegevoerd naar de hemel. Dat vond ik als kind al geweldig. Het lijkt me trouwens nog steeds wel wat. Niet gewoon zomaar doodgaan, maar opgehaald worden.
Als je jezelf in de tijd verplaatst dan is het niet gek dat er wordt gesproken over een wagen van vuur met vurige paarden en een stormwind. De Bijbel is een samenvoeging van een groot aantal uitspraken die door profeten zijn gedaan. Die uitspraken zijn later schriftelijk vastgelegd. En mocht een profeet ooit hebben gezegd dat Elia werd opgehaald door een vliegend voorwerp dat zomaar uit de lucht kwam, waar rook uitkwam en dat bij de landing veel stof deed opwaaien, dan is het niet gek dat een ander dat in zijn eigen woorden opschrijft, zodat de lezers het in ieder geval begrijpen.
Ook de uittocht uit Egypte werd misschien wel begeleid door een ufo. De heer ging overdag voor in een wolkkolom en ’s nachts in een vuurkolom. Zo wees hij de Israëlieten de weg. Het vreemde is alleen dat er nooit bewijs is gevonden voor de aanwezigheid van de Israëlieten in Egypte. In de Egyptische teksten zijn daar geen aanwijzingen voor gevonden, maar de farao’s lieten alleen hun successen vastleggen, dus dat zegt nog niets.   

Het zou ook de missing link kunnen verklaren. Hoe komt het dat niet alle apen zijn geëvalueerd naar rechtoplopende, pratende wezens met meer hersens? Kunnen wij niet gewoon door genetische manipulatie met apen zijn ontstaan?
Als je gelooft dat God ons heeft gemaakt, dan kun je net zo goed geloven dat we tot stand zijn gekomen door experimenten van ruimtewezens. Ruimtewezens die de dierlijke eigenschappen van apen gingen combineren met de rationele eigenschappen van henzelf.
Waarom zouden ze dat doen?
Het kan natuurlijk zijn dat ze zelf die dierlijke eigenschappen niet meer hadden en zich niet meer konden voortplanten en daarom met het leven op aarde experimenteerde, maar dan is natuurlijk de vraag waarom ze zelf die dierlijke eigenschappen niet meer hadden. Of hadden ze die nooit gehad? Dan is weer de vraag hoe ze zichzelf dan hadden voortgeplant.

Jullie merken wel, dat je met een beetje fantasie heel wat kunt bedenken bij die ontdekking van buitenaards leven.
Het kan natuurlijk ook zijn dat het DNA dat met de meteorieten mee vanuit de ruimte is gekomen gewoon het leven op aarde mede heeft bepaald en dat daar helemaal geen ruimtewezens aan te pas zijn gekomen.
Tot nu toe werd in de wetenschap aangenomen dat het aardse leven is ontstaan uit een soort oersoep van methaan, ammoniak, waterdamp en waterstof. Uit die oersoep zouden groepen eiwitten zijn ontstaan die waren omgeven door een membraan, omdat ze anders uit elkaar zouden vallen in water en men nam aan dat het leven ontstaan is in de zee en die is nou eenmaal vol met water. 
DNA was echter nodig om het leven te gaan vormen. DNA-moleculen bevatten namelijk de genetische code van organismen. Maar hoe komt het dat DNA, cellen is gaan beïnvloeden en ervoor gezorgd heeft dat leven zichzelf kon vermeerderen? Daar is nog nooit een afdoende antwoord op gegeven. Men nam aan dat de oudste levensvormen zich niet hebben vermeerderd met DNA maar met RNA. RNA lijkt erg op DNA.
Met de ontdekking dat het DNA uit de kosmos afkomstig is kun je misschien wel aantonen dat leven uit de kosmos zich via dat DNA vermengd heeft met de oervormen van leven op aarde en zo ons leven is gaan vormen.
Dat is ongeveer hetzelfde als wanneer ruimtewezens zich via genetische manipulatie met ons leven op aarde hebben vermengd. Maar dan een stuk saaier.