Lege kamer

Jean-Paul (Days-Of-Wild)

Meisje, ik ben helemaal gek van jou. Zoals jouw lichaam is er geen andere. Ik wil je beter leren kennen. Kom, ga met me mee naar huis. Zelden heb ik meer verlangd naar iemand zoals ik nu naar jou verlang. En juist jij bent degene die mij kan weerstaan. Als ik je hand vast mocht houden dan zou ik je mijn lichaam laten voelen. Dan zou je wel begrijpen wat ik bedoel. Dan zou je inzien dat ik de man voor jou ben. Wat wil je dat ik doe? Praten? Wat wil je horen dan? Wat moet ik zeggen?

Iets poëtisch, dat doet het altijd wel. Streel de plant. Voel de warmte. Plant hem in de tuin en zeg me hoe het voelt. Als ik iets anders zou moeten zijn dan zou ik het water in je bad willen zijn. Wat vind je daarvan? Ik sta in brand en ik weet zeker dat jij ook naar mij verlangt. Doe een wens en ik zorg dat hij uitkomt. Moet je mijn handen voelen, ze zijn helemaal zweterig. Dat komt omdat ik enigszins bang ben. Ik krijg zowat al een orgasme door alleen maar aan je te denken. Gek is dat hè? Trouw met me. Jij wil toch ook iemand hebben, om mee samen te zijn, om mee te praten. Weet je wat, ik kan goed luisteren. Weet je wat ik nog meer kan? Goed zoenen. Kom hier, dan laat ik het je zien. Kom maar, dichterbij.

Zij is er altijd. Iedere keer, als ik op het punt sta om het op te geven, dan is zij er. Altijd weer. Als de zon plaats dreigt te maken voor regen, dan is zij er. Als mijn hoop en dromen de verkeerde kant op dreigen te gaan, dan is zij er. Zij is er altijd en vertelt me dan hoeveel ze om me geeft. Ze zit altijd in mijn hoofd. Als ik me even niet zo goed voel of alleen ben, dan is ze er iedere keer weer. Zelfs als ik de verkeerde toon aansla, zelfs dan blijft ze aan mijn kant staan. Het gekke is, dat zelfs als ik me mijn leven lang als een gigolo zal gedragen, dan nog zal ze iedere keer bij me staan en me vertellen hoeveel ze om me geeft.

Toen jij nog van mij was, gaf ik je al mijn geld. Maar iedere keer stelde jij me weer teleur. Als in een soort droom liet je al mijn vrienden komen en je had niet eens het fatsoen om de lakens te verschonen. Toen jij nog bij mij hoorde, mocht je al mijn kleren dragen. Jij was fantastisch. Misschien dat het daarom zo'n pijn doet. Ik weet dat je nu met een ander gaat, maar dat maakt me niet uit, want ik hou nu meer van je dan toen je nog bij mij hoorde. Jij was mijn allerbeste vriend en ik liet je je gang gaan. Het maakte me niet uit en ik ben nou niet bepaald iemand die overal over gaat zeuren. Zelfs niet toen hij tussen ons in sliep. Want ik hou van je, nu zelfs nog meer dan toen je van mij was.

En nu is er een leegte in de kamer die ik niet op kan vullen. Liefde is sterk. We zouden voor altijd samen zijn. Ik vond nog een lok van je haar op de spiegel in de badkamer. Hoe moet ik je toch ooit uit mijn hoofd krijgen? Je zit in mijn hoofd met elk woord dat je ooit gezegd hebt. Mijn hart is gebroken omdat we uit elkaar zijn, terwijl we nu gewoon ergens zouden moeten vrijen. Waarom heb je me verlaten? Het huis is leeg en kaal en ik vraag me af wat het nut is van huilen. Ik moet een manier vinden om de leegte op te vullen.