Mn zkt vrw

Erikie (Erikie-R.)

Op internet vindt levendige handel plaats. Tik mn zkt vr in op Google en je komt erachter hoeveel personen er zoekende zijn naar een partner. Nu heb ik me laten vertellen dat veel van die zoekende mannen stuk voor stuk vriendelijke kerels zijn. Misschien niet allemaal de mooiste van de klas geweest, maar wel aardig en goedlachs. Juist daarover is er nieuws!

Canadese wetenschappers van de Universiteit van British Colombia zijn er namelijk achter gekomen dat blije en lachende mannen in de ogen van vrouwen minder aantrekkelijk zijn. Blije mannen - mannen die dus blijkbaar goed in hun vel zitten - zijn niet sexy, omdat die blijheid en dat gelach een zekere mate van onderdanigheid suggereert. Je kan als man beter trots kijken of zelfs beschaamd, want daar worden de vrouwtjes een stuk hitsiger van. Tja, vrouwen zijn nu eenmaal zo gek als een deur.

Daarentegen vallen vrouwen ook op mannen met humor. Laat ik nou net zo'n kerel zijn: iemand die gezegend is met een fikse portie humor en de nodige zelfspot in combinatie met een beschamend uiterlijk. Humor van anderen, dat is een ander verhaal. Mijn oneliners doen complete volkstammen bulderen van het lachen. Hele kroegen die door mijn opmerkingen uren in de slappe lach liggen. Tot buikpijn aan toe. Grappen van de buitencategorie en humor van het niveau hoger dan de bovenste plank. U hoort het: ik ben een sfeermaker pur sang. Jaha, in mijn bijzijn wordt er wat afgeschaterd. Wandelend lachgas, aldus een van mijn vele bijnamen.

Grappen en grollen, daar hou ik van. En grappen en grollen houden ook van mij. De ene woordgrap na de andere schud ik uit mijn mouwen afgewisseld met een stukje onevenaarbaar cabaret. Grappen over vrouwen, maar ook over mannen. Mijn humor is universeel en voor iedereen even genietbaar. Net zoals leedvermaak, waar ik bij tijd en wijle ook wel van hou. Ik kan er intens van genieten als iedereen om mij heen weer aan het gieren is na een van mijn hilarische opmerkingen. Zo leuk als ik ben, is er niemand. En arrogantie hè. Daar houdt het vrouwvolk al helemaal niet van. Dan hebben ze aan mij een goede vangst. En als al die arrogante mannen na een van mijn vele dijenkletsers niet meer bijkomen? Juist, dan is het mijn beurt en komen er dozijnen aan vrouwen op mijn schijnbaar woest aantrekkelijk beschamende, maar karaktervolle, rotkop aflopen. Heb ik al die succesvolle, goedlachse en blije mannen toch mooi in de het ootje genomen. Inderdaad, zoals ik zijn er niet veel.

U begrijpt, de uitkomst van het onderzoek was mij al bekend voordat er überhaupt aan begonnen was. Maar toch leuk dat het eens bevestigd wordt. En toch ben ik nog alleen... Dus dames, ik zou zeggen: grijp je kans, nu het nog kan.