Alle Moslims Europa uit

Driek (DriekOplopers)

De rook kwam uit de servers. Nou ja, bij wijze van spreken dan. Tienduizenden views en honderden reacties op een bericht op onze site. Over de voorspelling van trendwatcher Gerald Celente, dat binnenkort de Moslimhaat in heel West-Europa zal betekenen dat Moslims worden gedegradeerd tot rechteloze, tweederangs burgers, die in groten getale worden teruggejaagd naar de woestijnlanden waar zij of hun voorouders vandaan zijn gekomen.

Celente beschrijft hoe de politiek-correcte elite uiteindelijk in de Westerse wereld het onderspit delft, doordat de burgers het niet langer pikken dat hun terechte grieven worden genegeerd. Over straten die onveilig worden gemaakt door opgeschoten knullen van veelal Marokkaanse origine. Over het feit dat ons sociale stelsel kraakt onder het misbruik door gelukszoekers die hiernaartoe zijn gekomen door een gearrangeerd huwelijk met hun eigen neef of nicht. De politiek-correcte elite wordt volgens Celente van het pluche verdreven door mannetjesputters van Wilderse snit, die een maatschappelijke tweedeling forceren in een bevolkingsdeel met rechten, en een bevolkingsdeel met uitsluitend plichten.

Die voorspellingen van Celente, waar nu zo enorm veel bombarie over wordt gemaakt, die zijn niets meer dan oude wijn in nieuwe zakken. Want natúúrlijk krijgt het volk er een keer genoeg van, dat het niet meer veilig over straat kan. Natúúrlijk is het volk het zat, dat het sociale stelsel wordt leeg gevreten door aasgieren. En natúúrlijk is het volk het zat, dat vanuit de Moskee wordt opgeroepen, andersdenkenden te mishandelen, en dat met de Koran in de hand wordt gesteld dat stelen van een Moslim veel erger is dan stelen van een niet-Moslim. Zelfs in onze eigen zwartstekousenkerken wordt geen geweld gepredikt tegen andersdenkenden. En het volk heeft er schoon genoeg van, dat de echte problemen moeten worden doodgezwegen en oplossingen de nek omgedraaid. Politiek-correcte ontkenningspolitiek, onder aanvoering van de PvdA en de Groene Khmer.

Nee, het is niet zo dat meneer Celente nu zo’n vooruitziende blik heeft. Want de toon is allang gezet. In ons land door Fortuyn, die de Marokkaanse gemeenschap als “Vijfde Colonne” bestempelde voordat hij met een of andere leuke Achmed de nachtsauna indook. Wilders die oproept tot het door de knieën schieten van straatterroristen en de invoering van etnische registratie en een kopvoddentaks.

Meneer Celente loopt met zijn vooruitziende blik lelijk achter de feiten aan. Hij voorziet grootschalige deportaties: alle Moslims Europa uit. Voorziet? Welnee. In Frankrijk zijn de deportaties inmiddels begonnen. Weliswaar niet van Moslims, maar van Roma-zigeuners. Ik ben het hartgrondig met het Franse beleid eens. De Roma plegen vanuit illegale tentenkampen massaal misdrijven. Dus worden ze volkomen terecht Frankrijk uitgebonjourd. Niet alleen de criminelen zelf, maar ook hun vaders, moeders, broers, zussen, neven en nichten. Opgeruimd staat netjes. Dus het deporteren van bevolkingsgroepen is niets nieuws onder de zon.

Voorspellen. Er is echt niets aan. Iedereen kan het. Ik ook. De treinkaartjes worden ook in 2012 duurder. De woningnood is in 2013 nog steeds niet opgelost. We krijgen een nieuw staatshoofd. Ziet u? Iedereen kan het, toekomst voorspellen. Echt, waarom er zoveel ophef is over die zogenaamde voorspellingen van Gerald Celente is mij onduidelijk. Gerald Celente is geen toekomstvoorspeller. Hij extrapoleert gebeurtenissen die een blind paard ook al kan zien aankomen. Trendprofeet? Welnee. Celente is een ordinaire charlatan. Meer niet.