Geert = God

Bert (superworm)

Beatrix wil advies van Tjeenk Willink
Reactie: Dat hoort die sloerie niet te doen!


Ja ja, die koningin van ons heeft even mooi de wil van het volk getorpedeerd met haar doorzichtig linkse en elitaire houding. De grachtengordelfascisten mochten van haar weer rustig aan tafel komen zitten bij links eurofiel anti-PVV-mannetje Tjeenk Willink, terwijl vos Verhagen, rechtse Rutte en onz' aller gouden Geert hun handtekeningen al lang en breed hadden kunnen zetten onder het beste regeerakkoord in driekwart eeuw.

En dan die Klink, ik weet het, met nieuws gaat het snel tegenwoordig, je hebt het al in de eerste alinea, drie dagen nadat het nieuw was, over ouds. Maar Klinks klinkklare nonsens zijn de gruwelijk herkenbare restanten van de oude kliek, het klankbord van de multicultiwaanzin, de klink van de deur die de tsunami van islamisatie over Europa heeft uitgeroepen. Klinkklare wanklanken van wanhopige en nu klankloze en bange Ab.

Want Ab heeft weken om de tafel gezeten. Naast de Verlosser. Ab heeft Hem leren kennen, door en door. En Ab is bang geworden. Want arme Ab weet dat wat Wilders zegt, waarheid is, en dat iedereen die het niet met Geert eens is eenvoudig weggezet kan worden als oude bende, links tuig, theedrinkers. Dat is zo fijn aan Hem. Hij heeft overal een weerwoord op. Als ook op de eerder genoemde massaimmigratie, die als een nieuwe watersnoodramp over ons prachtige continent spoelt. En niet in mooie, eloquente volzinnen, maar in korte platvloerse kreten.

De straten schoon! Weg met de godsdienstvrijheid! En natuurlijk schuldig tot onschuld bewezen is! We gaan ze een lesje leren, al die haatzaaiers in die door Al-Qaeda gesponsorde moskeeën waar tot de vernietiging van onze cultuur, ons zijn, wordt gepredikt. En al die makke schaapjes, die er achteraan hollen met hun theedoeken, breimutsjes en Lidl-tasjes, Achmed die z'n jas jat bij Zeeman, wie kent het liedje niet? Geert zeker, dus het moet wel waar zijn. Ze denken even mooi hier bij ons de boel uit te komen maken, dat denken ze ja, maar mooi niet hoor! Wij klinken ondertussen alvast het glas op een nieuw, beter, Nederland.

We gaan dit land zo opschudden met onze geblondeerde Held, dat die kopvodmeute op vlotten, met trekkarren en in volbeladen vrachtvliegtuigen als de gesmeerde bliksem terug vlucht naar de drekkige, parasiterende dictaturen waar we ze ooit vandaan getrokken hebben, toen we hun vuige smoesjes over hard werken en weinig geld kosten nog geloofden. Want wij zijn Nederland, alle anderhalf miljoen kiezers samen.

Wilders: Moslims moeten helft Koran verscheuren
Reactie: Groot gelijk. Ik vind eigenlijk dat ze dat hele boek in de openhaard moeten pleuren.


Als een soort vereenvoudigde Stemwijzer krijgt dit land als Hij terugkomt uit New York nog maar twee politieke stromingen. Wij quoten hier graag George W. Bush, in de week na 11 september 2001, wanneer hij zegt: U bent met ons, of tegen ons. Wie tegen ons is, is per definitie links langharig werkschuw theedrinkend demonstrerend elitair oudbakken grachtengordel-kraaktuig. Wij maken geen onderscheid in progressief of conservatief. Partijprogramma's hebben best wel veel te lange alinea's. Het is makkelijker om Geert op Zijn woord te geloven. Gewoon, omdat dat kan. Mag. En moet.

Als Messias zal Hij in de komende jaren niet alleen al dat smerige, uitkeringstrekkende straattuig het continent af jagen, maar ze ook flink beginnen met het in de knieën schieten van allerlei lastige figuren. Demonstranten voor democratie, gelijkheid of een ander smerig principe bijvoorbeeld. Bontkraagjes. Nichtneven en neefnichten. Kopvoddragerts. En natuurlijk de Marokkaanse straatterroristen. Elke dag weer overkomt ons land een 9/11, mensen!

VVD-wethouder wil niet met de PVV
Reactie
: Dat soort dissidenten meteen uit de partij trappen


Word wakker! De wolkenkrabbers van Rotjeknor staan al op instorten! Fluiten de vogeltjes nog bij u als u wakker wordt? Bij ons niet hoor! Hooguit de jengelmuziek uit de kebabzaak op de hoek, of de wanstaltige klanken van de oproep tot terrorisme uit de haatmoskee 'Vrede' ernaast. En die figuren die de formatie verneuken, Wilders pesten en demoniseren, uitsluiten en mishandelen, verbaal en intellectueel verkrachten en martelen? Verwijderen, die eikels, met hun vooringenomen Verlichte idealen, geen knip voor de neus waard.

Mensen met idealen anders dan die van Geert tellen niet mee. Zo ook al die (dictators)ontwikkelingshulp, en de miljarden richting die zakkenvullers in Brussel. Als we dat geld nou besparen en in het leger steken, kan Nederland zich eindelijk beschermen tegen het gevaar van immigratiegolven vol enge, totalitaire, verachtelijke culturen. Van overal bedreigt ons het gevaar van verval, de Moslimsnoodramp van '11 ligt voor de deur, want na Zijn woorden worden alle moslims tien jaar na 9/11 waarschijnlijk nog wel veel bozer en haatdragender, en dan is het einde zoek mensen! Snap dat dan!

Wilders: Koranverbranding slecht plan
Reactie: Goede zaak, Wilders. Worden die moslims alleen maar onnodig boos van in dat ranzige Midden Oosten van ze.


Wij zijn het onderbuikgevoel van dit land. Wij vertegenwoordigen het gedeelte dat niet graag zelf nadenkt, maar liever de woorden van haar Dear Leader op een gouden schaaltje legt. Het gevoel dat men voelt vóórdat een weldenkend mens tot tien telt. De haast dierlijke, instinctieve reactie. Vroeger werden we afgedaan als 'boeren', 'proletariërs', 'plebs', of zelfs 'aso's', na Freud 'egoïsten' of 'xenofoben'. Wij denken aan onszelf, en alleen aan onszelf. Wij hebben altijd gelijk, zoals een groot man ooit zei, en dalen daar het graf mee in. De oplossing voor alle problemen in ons leven en in de maatschappij, is voor ons: erop los slaan. Of het het land uit knikkeren. Of het afdoen als 'links'. Het verbranden. Verscheuren. Wegstoppen. Opsluiten. Afvoeren.

Voor alles is een oplossing, voor alles een door een kleuter te begrijpen, vaak ronduit infantiel of pueriel weerwoord. En alles wat ons en onze Verlosser in de weg probeert te staan, moet búkken onder de WIL van het VOLK. Wij torpedéren hun gemeenschapszin en swáffelen hun mededogen. Het VOLK heeft gesproken. Toch? Niet dan? En zelfs al zegt men dat Geert draait, dan kan dat niet. Dan staat de wereld eenvoudigweg op zijn kop. Want Hij heeft altijd gelijk. Al draait Hij 180 graden. Dan is het gewoon een Slimme Briljante Meesterzet.

Wilders officieel opgeroepen als verdachte
Reactie: Mooie poppenkast. Dit gaat stemmen opleveren. Wilders heeft geen propagandateam nodig, dat doen Mohammed de straaterrorist en de linksers wel.
Reactie: Dit is een meesterzet.

Reactie: Laat het showproces beginnen. En wanneer Wilders schuldig bevonden wordt (en dat worden de mensen die tijdens showprocessen moeten terechtstaan over het algemeen), kan ie achteraan een lange rij aanschuiven van mensen die dat ook is overkomen. Waaronder Jeanne d'Arc, Johannes Hus, Galileo Galilei, Socrates...

Want dat zijn wij. Het Volk. Rechts met Geert is Wat Het Volk Wil. En Wat Het Volk Wil, Is Wet. Het is toch een democratie? Nou ja, wel één waar 1,5 miljoen de dienst uitmaken in media, discussies en politiek, maar FUCK die andere 15 miljoen! Wat denken ze wel niet dat ze zijn? Linkse grachtengordelfascisten, that's what. Zij ruïneren ons gestaag, met hun leugens over gelijkheid, mensenrechten en verworven vrijheden.

Laten we met z'n allen hopen dat er flink knopen doorgehakt worden de komende dagen. Dan zult u nog vier jaar élke dag en élke nacht van ons horen. Want dat is wat u, het volk, heeft gewild. Wij vertegenwoordigen u, wij zijn u, één volk, onder Geert. Ik zou de deuren in Hilversum maar barricaderen, Clairy, en doe de poorten van het Binnenhof stevig op slot Jan-Peter. Onze stormram komt, en wij breken alle deuren open. Wij zullen nergens stoppen. Wij gaan over lijken.

--- POST SCRIPTUM ---

Vanzelfsprekend zijn in dit verhaal de 'proteststemmers', mensen die het zo ontzettend zat zijn met het hele establishment dat ze dán maar PVV stemmen, gewoon om dwars te zitten, niet inbegrepen. Wel zouden deze stemmers mijns inziens hun stem moeten heroverwegen, of een nieuwe, écht liberale beweging oprichten, gezien de in Nederland dagelijks groeiende, rabiate haat jegens alles wat moslim is. Dat is niet langer straattuig aanpakken,
lees mijn vorige stuk om mijn mening daarover te horen, maar wordt uitsluiten, op vooroordelen handelen, kortweg discrimineren tussen niet- en wel-moslim. Dat kan en dat mag niet in een vrij Westers land waarin men van Calvijn en Luther tot de Hugenoten, de joden en al die anderen al eeuwen een plek gunt.