Tenenkrommend tenenlezen

bouwjaar54

Etherisch tenenlezen. Het nijvere handwerk, maar vóóral het betere voetenwerk. Chantal is de hoogsensitieve therapeute. Tenenlezen. Een hilarische sfeer ontstaat zodra het over dit onderwerp gaat. Ook spontane haargroei tussen schouderbladen en uitslag op plekken waar je in gezelschap moeilijk krabben kunt. Gun jezelf even de tijd voor wat proest- en spuitwerk; een gans natuurlijke reactie. Spontaan optredende voetschimmel is ook in het geheel niet verontrustend. BN-er Chantal S.: “Tenen zijn de spiegels van de ziel. Sinds 2003 ben ik docent (…) tenenlezen. In 2005 heb ik mijn baan opgezegd (dom, dommer, domst!) om mijn zwak kloppend hart te volgen en mij volledig aan tenenlezen te wijden”. Charmante Chantal stond op de kaasafdeling van een plaatselijke Super de Boer. Dat verklaart haar verandering van rijstrook. Had altijd al een voorliefde voor stremsel en zuursel in het algemeen en schimmels in het bijzonder. Raakte uitbehandeld bij een inferieure GGZ-instelling. “Tenenlezen is de afgelopen jaren in een stroomversnelling geraakt!”. Ach, werkelijk? Ze doelt waarschijnlijk op heftig opspelende korstvorming. Haar hersenspinsels lijken prettig leesbaar tijdens de dagelijkse schijtbeurt. Die nu, door het leesvoer, ontaardt in een doorlopend opluchtend gebeuren.

“Tenenlezen is kijken naar signalen”, lispelt Chantal, die er voor heeft doorgestudeerd. Ze is in staat door middel van de tenen signalen vanuit het lichaam te beschouwen. “Voeten zijn spiegels. En tenen geven inzicht in karakter, persoonlijkheid, gedrag en levenshouding van de eigenaar. Bieden de mogelijkheid om aan de hand van de vorm en stand van de tenen daarover iets te zeggen. Over wat er aanwezig is, over wat je er mee doet”. Lopen vooral, lijkt me… “Tenen vertellen de waarheid”. Goh joh. “Rare, kromme tenen hebben net als mooie, rechte een eigen ontwikkeling doorgemaakt”. Ja, in een tegennatuurlijk groeiproces waarbij knellend schoeisel een pijnlijke nasleep had. “Tijdens een leergang is de sfeer luchtig (geruststellend met die aangekoekte poten, zwerende zweters en zwetsende zwevers), maar ook serieus en openhartig. (“Zeg, stimulering van mijn tenen leidt tot grootse orgasmen...”). Men vindt het leuk, leerzaam en het werkt verdiepend door de inkeer die de mensen ervaren.” Penetrante walm wordt dus als helend ervaren. Voor kersverse ouders bestaat ook de mogelijkheid tot tenenscreening van hun nieuwe aanwinst. “Ja, met een kwartiertje komt de ademhaling wel weer op gang!”

Blindstaren, lieve Chantal, op een vers gedraaide bolus geeft echt meer lijfinfo. Je ontbeert de reflectie van een spiegel, terwijl die in elke Blokker ruimhartig voorhanden is. Volgens het psychiatrisch classificatiesysteem duidt je geur- en lokstoffentheorie op een hardnekkig narcistische persoonlijkheidsstoornis. Waarbij wanen nadrukkelijk op de voorgrond treden. Net zo aanhoudend als zwemmerseczeem. Geeft jou vooral de tenenkrommende mogelijkheid lege sokken te vullen. Over de rug van ronddolende kreupelaars. Die zelfs met 20 tenen het leven nog een speurtocht vinden. Mongolen die zich inschepen voor zo’n cursus vreten in hun hopeloosheid alles. Zelfs Edammer! In de grote Camembertfondue van woorden menen ze altijd wel iets te proeven dat ze verassend toepasselijk op zichzelf vinden. Volgens hetzelfde classificatiesysteem: personen met een laag streefniveau. De lat ligt bij hen onder het maaiveld.

Een vriend van mij heeft een vaste verblijfsvergunning voor een rolstoel. Nam een ferme duik in een opgeblazen kinderzwembadje. Waterhoogte: 0,3281 voet. Is de afgelopen jaren onhandig vergroeid na zijn dwarslaesie. We hebben zijn tenen, of wat daarvan over is, aan een kritische beschouwing onderworpen. Conclusie: hij is een verknipte asociale hufter die grossiert in psychisch ongerief. Alle contacten met hem heb ik natuurlijk opgeschort. Lelijke likdoorn! Daarop heeft hij zijn leven beëindigd door tijdens de Nijmeegse Vierdaagse van de Maasbrug te springen. Na het nuttigen van een toastje Brie. Inderdaad, een brakke persoonlijkheid met een verderfelijke levenshouding. Laatste knaller van kalknagel Chantal: “Vergeet nooit: wees mild in de interpretatie. Een goede duiding geeft geen waardeoordeel. Er bestaan geen goede of slechte tenen!” Geruststellend. Mijn leesbeurt: er staat een psychisch mankement op mijn, niet eens zo lange, tenen.

weblog: http://www.bouwjaar54.nl