Tel Sell: De Stab-Shoot&Go! Bestel nu!

Trudy (Zonnetje40)

Bent u ook zo zat van uw klagende schoonmoeder? Gaan bij u ook de haren recht overeind staan als uw buurjongen weer eens met zijn opgevoerde brommer langs uw huis crost? Wordt u ook gek van uw ex van wie u maar brieven blijft krijgen over verhoging van alimentatie? Bent u ook klaar met revolvers waarbij de kogels in de loop blijven hangen? Met messen die dubbelklappen als u ze in de halsslagader van een van uw leerlingen wilt steken? Hebt u ook een kast vol met jachtgeweren, revolvers, handgranaten en messen waar je nog geen vlieg dood mee kunt krijgen? Gooi al die waardeloze wapens vandaag nog weg! U hebt ze niet meer nodig!
Droomt u er wel eens van om een ieder die u het leven zuur maakt snel, eenvoudig maar doeltreffend om het leven te brengen? Zonder dat het veel troep en sporen achterlaat? Nu is de tijd gekomen voor vernieuwing en verandering!

Tel Sell introduceert de Stab-Shoot&Go. De Stab-Shoot&Go is een uniek, gepatenteerd concept. Bovendien kunt u bij een liquidatie binnenshuis de Stab-Shoot&Go op onze speciale stofzuiger aansluiten. De Stab-Shoot&Go zorgt ervoor dat al het bloed opgezogen wordt met het gepatenteerd afzuigsysteem. Geen rondspattend bloed meer! Nu kunt u uw schoonmoeder gewoon binnenshuis vermoorden zonder dat uzelf en uw hele huis onder het bloed komen te zitten. Het gepatenteerde afzuigsysteem, dat u er overigens gratis bij krijgt als u tot een van de eerste honderd bellers behoort, is voorzien van een emmer, die u vervolgens gemakkelijk leeggooit in het toilet of in de wasbak. Even omspoelen en klaar! Zo hoeft u op een regenachtige dag niet naar buiten, maar kunt u uw taak droog, schoon en vlug uitvoeren. Tel Sell is trots op de Stab-Shoot&Go. En bij Tel Sell zijn enthousiaste klanten die inmiddels al veel succeservaringen hebben opgedaan met de Stab-Shoot&Go.

Tel Sell sprak met Mike:

“Bij ons in de studio een dolenthousiaste Mike.”

-Applaus-

"Mike, vertel ons eens gauw, wat vind je van de Stab-Shoot&Go?”

“Het is echt ongelooflijk! Vóórdat ik de Stab-Shoot&Go had, lagen er in mijn kast wat botte messen, en pistolen waar ik onmogelijk recht mee kon schieten. Ik dacht zelfs dat het aan mij lag! Terwijl ik jarenlang op de schietvereniging heb gezeten!  De Stab-Shoot&Go maakt het mogelijk om van lange afstand iemand recht in het hart te schieten. En ook iemand zonder schietervaring kan met de Stab-Shoot&Go onmogelijk zijn doelwit missen! Want het “360 graden niet gecentreerde” middelpunt maakt meer dan 2700 rotaties per minuut. Of u nu het hart wilt raken, of het slachtoffer tussen de ogen wilt treffen, u kunt gewoon niet missen met de Stab-Shoot&Go!”

-Applaus-

“U hoort het mensen! In elk huishouden hoort hij thuis: de Stab-Shoot&Go! Bel snel! Want de eerste honderd bellers krijgen het gepatenteerde afzuigsysteem er gratis bij! Nu kunt u op een regenachtige dag zelfs binnenshuis iemand om zeep helpen zonder dat er nare vlekken ontstaan op tapijten, muren en de bekleding van uw bankstel. U moet er toch niet aan denken, dat uw karpet geruïneerd wordt door het bloed van de deurwaarder? Stelt u zich eens voor: met één handbeweging van al uw schuldeisers af! Koop hem nu: de  Stab-Shoot&Go! U kunt ook kiezen voor het hele pakket: dan krijgt u nog gratis een vingerafdrukverwijderaar bij uw bestelling cadeau! Bel nu!
Maar wij hebben nog een gast. Mag ik een hartelijk applaus voor Jennifer?”

-Applaus-

“Jennifer, van harte welkom. Ook jij hebt inmiddels ervaring met de Stab-Shoot&Go. Wat vind jij van de Stab-Shoot&Go?”

“O, ik stond paf, toen ik de Stab-Shoot&Go voor het eerst gebruikte. Al vaker had ik geprobeerd om die nare ex-man van mij uit te schakelen, maar ik had er gewoon de spierkracht niet voor! Maar dankzij de instelbare snelheid en kracht van de Stab-Shoot&Go had ik ook geen spierkracht nodig. Het was een kwestie van richten, en klaar! Het “360 graden niet gecentreerde” middelpunt en de 2700 rotaties per minuut zorgden voor de rest. Want zo’n goede schutter ben ik niet hoor! (Lacht.)
Bovendien is er nóg een geheim te verklappen over de  Stab-Shoot&Go.”

“O, Jennifer! Hou ons niet zo in spanning! Vertel het ons! Welk geheim?”

“Ik zal het jullie vertellen. De Stab-Shoot&Go is door een arts ontworpen en zorgt voor een ergonomische polsondersteuning en een therapeutische wervelkolom. Het is gewoon fantastisch! En wat wij dames natuurlijk wel handig vinden: de Stab-Shoot&Go is compact en gemakkelijk mee te nemen. U kunt de Stab-Shoot&Go bewaren in uw handschoenenkastje in de auto, in een rugzak, onder uw autostoel, en hij past zelfs in een grote handtas! Ziet u wel?”

-“Ooooohhhhh!” -

“En ook voor de accessoires is er een handig koffertje, in de kleuren fuchsiaroze, granietgrijs en kobaltblauw. Bij uw Stab-Shoot&Go krijgt u de messen, pistolen en jachtgeweren gratis! Steek ze in uw Stab-Shoot&Go en de Stab-Shoot&Go doet de rest! Ook krijgt u bij de Stab-Shoot&Go twee ringen cadeau. Zo kunt u de Stab-Shoot&Go aan uw broekriem bevestigen, zodat u de handen vrij houdt. Mijn leven is compleet veranderd: zónder ex en met de Stab-Shoot&Go!”

-Applaus-

“U hoort het mensen! Een nieuw revolutionair apparaat waar u veel plezier mee zult beleven! Nooit meer last van de huilende baby van de buren. De plastisch chirurg die uw borstvergroting heeft verpest, krijgt een koekje van eigen deeg met de Stab-Shoot&Go! U wilt toch ook niet nóg langer luisteren naar die vervelende moppen van uw zwager op elke verjaardag? Maak het leven een stuk eenvoudiger met de Stab-Shoot&Go… Wacht even… Er wordt iets gezegd in mijn oortje door de regie… Wat zeg je? Een gek in de studio die een pokkehekel heeft aan de programma’s van Tel Sell? En speciaal een hekel aan mij? Maar… Wat??!! Is hij in het bezit van de Stab-Shoot&Go? Help! Ik…”

-Applaus-

“Oooohhh! Hij werkt echt!”