Plat Haags: KKKKK

Nick (ArchEnemy)

De vorige aflevering, geschreven door Driek Oplopers, lees je hier.

Hoi Driek, ik heb met stijgende belangstelling je betoog van vorige week gelezen. Je bent nu ook politiek-incorrect. Je bent een onderdeel van het probleem geworden, je hoort nu in het kamp van de realisten, de mensen wiens goede wil uiteindelijk doorgesleten is op dit vlak. Driekus Caffeïnus. Je linkse ex-vrienden zullen je nu beschouwen als een grotere bedreiging dan de door jou geschetste Marokkaanse medelanders. Dat zal even wennen zijn, want je verontwaardiging is authentiek, je boosheid richt zich terecht op moedwillige domheid en slecht bestuur.

Je schrijft dat er een 'rassenstrijd' bezig is, maar helaas is het ingewikkelder. Voor een echte rassenstrijd moet je bijvoorbeeld in Amerika zijn, hier vind een cultuurclash plaats. Aan de ene kant staat men met de socialistische rechtstaat, de mensenrechten en de bijbel vroom en paternalistisch naar beneden te kijken, aan de andere kant vind je de recentelijk geïmporteerde mediterrane islam met een paar eeuwen vastgeklitte gewoontes. En uiteindelijk draait het maar om 1 zaak: wie is er de baas in de publieke ruimte.

Als je de leukere -en handig dunne- boeken van Nietsche hebt doorgelezen loop je al snel tegen de conclusie aan dat werkelijk elke vorm van macht (en de daaruit voortvloeiende welvaart en beschaving) op botte wreedheid is gebaseerd. Macht die wordt uitgeoefend door gewetenloze mensen die er niet wakker van liggen dat er grote schade in de samenleving plaatsvindt als zij hun mooie plannen realiseren. Hoeveel kinderen zijn er een eeuw geleden in de fabrieken door ongelukken gestorven. Hoeveel slaven zijn doodgemarteld. Hoeveel 'ongelovigen' is het leven onmogelijk gemaakt. Alle macht, elke vorm van controle, iedere poging de maatschappij te stroomlijnen, het is uiteindelijk allemaal gebaseerd op wreedheid. En daar zit het socialisme met een idioot groot probleem.

De vroegere vijanden van links Nederland waren volgens Domela Nieuwenhuis de vijf K's; kerk, kroeg, koning, kazerne en kapitaal. De koning was de baas over je leven, de kazerne was de plaats waar je opgeleid werd om mensen te doden die de koning niet aardig vond. De kerk bezorgde je een bonzaï-identiteit met hatende donderpreken, de kroeg hield je arm en dom zodat de kapitalist je achteroverleunend kon uitzuigen. Helemaal juist. Maak van het koningshuis een openluchtmuseum, vul de kazerne met robotjes die je maar beter niet tegen kan komen als je Nederland wilt binnenvallen, maak van de kerk een bordeel, van de kroeg een Turks kuuroord, en van de onderneming een venootschap van zzp'ers en je bent een aardig eind op weg zou je zeggen.

Dat hebben we ook zien gebeuren. Het socialisme heeft een 'ministerie van defensie', waar het vroegah nog gewoon 'ministerie van oorlog' mocht heten. De kerk heeft praktisch geen invloed meer op het stemgedrag van haar kudde, want als je zondags niet meer langskomt om je ego de grond in te laten stampen valt er weinig te beheersen. Dienstplicht is afgeschaft, onze mannen (m/v) gaan alleen nog maar op 'vredesmissies' en de koning is verworden tot een wekelijkse fotoshoot in de domste gedrukte pers die ons land te bieden heeft. Het kapitaal kan zichzelf alleen nog maar verrijken via constructies die helaas te ingewikkeld zijn voor een trotse socialistische politica (m/v). De arbeider heeft het ondertussen goed, zeker de babyboomer die zoveel door de staat geleende subsidie heeft gekregen voor zijn premie-A koopwoning(en) dat de kleinkinderen zich nog net een driekamerflatje kunnen veroorloven.

Succes aan alle kanten, dat moet een mens uiteindelijk overmoedig maken. En dat hebben we mogen meemaken met de introductie van de multiculturele samenleving.

Links Europa zag alleen maar arme ongeletterde, door kolonisatie uitgebuitte negertjes die in het welvarende westen eindelijk de kansen zouden krijgen om hun eigen leven in mentale vrijheid vorm te geven. Mensen die daar kritiek op hadden waren slecht, want iedereen is immers volledig identiek, en zaken als talent, doorzettingsvermogen en sociaal gedrag zijn exponenten van 'kansen' en nooit van cultuur. Het bekendste adagium van politiek-correct Nederland is dan ook dat alle mensen in wezen goed zijn, maar door omstandigheden gedwongen tot (bloed)irritant gedrag. Nou weten we onderhand dat je dát beter niet al te nadrukkelijk aan een gemiddelde Marokkaan in de pubertijd uit moet leggen.

De jongens die op een gestolen scooter, na een mislukte overval op een hotel, een man doodreden en in het ziekenhuis met hun opgetrommelde familie stennis gingen schoppen zijn daar een schrijnend voorbeeld van. Toen -ondanks de media- bekend werd dat het hier wederom Marokkanen betrof kwam er een paar dagen later een roerende excuusbrief van de familie van het tuig, waarvan al snel duidelijk werd dat die door een of andere sok was geschreven; damagecontrol. Toen ook bekend werd -wederom ondanks de media- dat een interview met de moeder en zus van één van de rovende rollatorpletters niet gepubliceerd werd na een geroutineerde redactiebedreiging van een ander familielid uit het rifnest, kwam als klap op de vuurpijl een interview met het zusje op een Marokkaanse site, waarin iedereen de schuld kreeg van het voorval behalve de Marokkaanse betrokkenen. De politie heeft het ongeluk veroorzaakt, de broer die de man doodreed heeft een iq van zestig -hij is net zindelijk- dus is niet aanspreekbaar op zijn gedrag, de media voert een haatcampagne tegen de Marokkanen, wat hebben wij als gezin te lijden. Giro 555.

Links is uiterst gevoelig voor arme onderdrukte mensen die uit wanhoop de wetten overtreden. Zielig als ze zijn worden ze gedwongen door de gemene overheid om hun eigen leven te redden. Alleen vergeet links dat ze nu zelf die overheid is, met een enorm netwerk in de samenleving. Media, universiteiten, cultuur, het zijn allemaal linkse bastions, daar strategisch neergezet door ondermeer Joop den Uyl. Maar linkse macht is goed, want links zorgt ervoor dat de burgers geen verkeerde ideeën koesteren. Links kan aan je nieren proeven of je hard je best doet voor de wereldvrede. Links zorgt voor een eerlijke verdeling van de welvaart door de relaxte baantjes net zo dik te betalen als de frustrerende. Links is in haar overmoed ook blind geworden voor dat irritante mensenlijke fenomeen: macht corrumpeert zou eenmaal.

Ikzelf ga daar nog wat verder in door te stellen dat machtsposities voornamelijk aantrekkingskracht uitoefenen op niet al te plezierige personen. De infantiele illusie dat linkse mensen oncorrumpeerbaar zijn is helaas nog niet afdoende weerlegd; kijk eens op joop.nl, de jostie'opinies met de ingebouwde afkeer tegen iedere vorm van reflectie vliegen over het scherm. Onder linksen heb je de vrijheid om het met de juiste mening eens te zijn, en anders zoekt u het zelf maar uit meneer Fortuyn. We zijn weer terug op de wreedheid van de macht.

Wat jij een rassenstrijd noemt, is dus volgens mij een cultuurclash die door de politiek-correcte elite niet alleen ontkend wordt, maar ook -indirekt- gevoed, door nergens effectief in te grijpen. Als mensen in staat zouden zijn zonder al te veel intellectuele inspanning spontaan in vrede en welvaart te leven hadden we dat al een paar duizend jaar mee mogen maken lijkt me.

Het christendom had een veelbelovende start van ongeveer driehonderd jaar, waarin de leer van Jezus -en die van Maria!- met aardig wat succes in de praktijk gebracht werd. Heel simpel, de volwassen liefde kan het onredelijke, woedende kind in een willekeurig mens altijd tot bedaren en inzicht krijgen. Dat is feitenlijk de enige mentale zorg die de mensheid nodig heeft, om al het redeloze kinderlijke achter je te laten en op te groeien tot een stabiele volwassene die het graag fijn wil hebben, en dat plezier graag deelt met anderen. Dat zit zondermeer in ons, maar vergt wel veel oefening en een duidelijke afbakening waarin elke vorm van offensief geweld en onderdrukking uit den boze is. Dat heeft driehonderd jaar mogen duren; toen gingen de politici er met het christendom vandoor. Nu zijn ze net zo gestoord als elke volgende breinwassende politieke beweging die overtuigd is dat de macht alleen bij haar in goede handen is.

De islam kwam wat later op het toneel, en heeft -zou het toeval zijn- de spirituele welvaart van de christenen simpelweg geraust. De koran is een boek met leentjebuur-uitspraken van het christendom, met één significant verschil: geweld is zondermeer geoorloofd. Dat vind je niet alleen in de koran, ook in de hadith, de geschriften met handige uitspraken voor de dagelijkse beslommeringen. Een cultuur die geweld als een deugd beschouwt, verwacht daar niet teveel van als je die overlaadt met goede bedoelingen. Zo'n cultuur moet je verdomd goed in de gaten willen houden, en elke poging om de eigen superioriteit met geweld op te leggen de kop indrukken (kijk hoe Turkije dat aanpakt, het hoeft niet met de botte bijl). Stel je als overheid dat ingrijpen uit, dan krijg je eerst een boel slachtoffers van die machtstrijd die door de straten van een land trekt, en vervolgens een -door stigma aangewakkerd- burgeroffensief.

Daar zitten we nu. We zijn de wrede straatmacht van de islamitische Marokkaantjes meer dan zat, en via de PVV is er een politiek offensief gaande. Schiet de blonde leider dood, en we hebben het begin van een burgeroorlog(je).

Dat de blonde leider binnenkort als legpuzzel ter aarde besteld wordt zal me niet verbazen; het verkiezingsprogramma van de Haagse PVV liegt er niet om. Alles wat de linkse upperclass leuk vindt gaat eraan. Het geld dat vrijkomt door te stoppen met het financieren van de linkse pleziertjes gaat via lastenverlichting terug naar de burger, die kunnen dan zelf bepalen waar ze dat geld naartoe brengen. Op zich een leuke gedachte, maar het maffe, het o zo idiote is dat dit een socialistisch standpunt bij uitstek is, en dat voornamelijk de linkse partijen dit vreselijk vinden. Pak de elite haar belastingvoordeel af en geef het terug aan de arbeiders. En zie de socialisten de gordijnen invliegen.

Ik ben bang dat we in Nederland simpelweg niet intelligent genoeg zijn om deze problemen te herkennen en te herleiden tot hun oorsprong, we zullen helaas weer terug moeten vallen op wreedheid, en dan het liefst gestructureerd door de overheid omdat de ervaring leert dat een geoefende legereenheid in een veel korter tijdsbestek veel kortere metten maakt met de assholes die de publieke ruimte buiten de rechtstaat om willen domineren.

Alle ideologische bewegingen in Nederland falen in dit opzicht hopeloos, en hebben zichzelf daarmee ook als zodanig ontmaskerd. Het socialisme brengt geen wereldvrede, het christendom verandert de aarde niet in een paradijs, de islam brengt geen vrede door iedereen die afwijkt van de leer (onder toezicht van vier getuigen) te onthoofden. Zelfs het kapitalisme kan niet ongestoord haar gang gaan zonder er een enorme puinhoop van te maken. We zullen het moeten hebben van zelfkritiek en weerbaarheid. Inzien waar we de fout in gegaan zijn, verdedigen wat het waard is te verdedigen (kompleet met vuile handen) en investeren in een plan voor de toekomst, waarin we de vorderingen altijd pragmatisch moeten volgen, en niet aan de hand van een of ander prehistorisch ideologisch manifest.

[koffiepauze]

...maar het is niet allemaal doemdenken hoor, er valt ook best wel wat leuks te vinden. Zo ging het een aantal dagen geleden op de televisie vooral over het kakelverse verbod op sex met dieren. Pauw en Witteman moesten die dag natuurlijk van historisch beeldmateriaal voorzien, dus werden Midas Dekkers en een christelijk-praktiserende pornoactrice in het licht gezet om deze staatsrechtelijke wissel niet onopgemerkt voorbij te laten gaan. Dat was dus leuk, met allerlei voorbeeldjes van Midas over hoe we kalkoenen aftrekken om genoeg braadvoer te hebben op de verjaardag van Jezus enzo, goed betoog, korte discussie die in goede banen werd geleid, we konden rustig gaan slapen, dit hoofdstuk was in dit land voorgoed afgesloten.

Misschien was het fijn geweest om die groep Marokkanen die ook uitgenodigd waren en hun uiterste best deden om zo beschaafd, begripvol en rustig mogelijk te zijn vooraf te informeren dat het programma na hun item alleen nog maar over dierensex zou gaan.

Bij de aftiteling kregen alle genodigden de gelegenheid om voor de camera een hand van Pauw & Witteman beet te pakken, toen de Marokaanse delegatie aan de beurt was wist ik niet dat Marokkanen zó diep geschokt konden kijken. Grote ogen, doodsbang, ademloos. Waar die Nederlanders over durven te praten alsof het over de normaalste zaak van de wereld gaat, en ze zetten een schaamteloze ongelovige naast een gelovige hoer om het toe te lichten.

En toegegeven, hier hebben ze gewoon gelijk. Dat 'sex met dieren' sinds een paar dagen in het WvS staat werd gewoon hoog tijd, is gewoon yuk, doe niet zo belangrijk, waarom hebben we het erover. In een reklameblok na P&W zag ik voor het eerst de Nationale Commercial van de Olympische Ploeg waarbij me opviel dat de lillende hals van Erica Terpstra zo verdacht ruim & soepel leek dat ik -nagenietend van P&W- een langdurige ontmoeting met Bonfire voor me zag, het wilde afscheid in de nadagen van een fiere romance tussen twee schepsels Gods die vanaf nu verboden moest zijn...

Ach, dat is allemaal onzin, Bonfire is natuurlijk een ruin. En waar bemoei ik me mee.