Tieten voor Ton

Jan (Bakoenin)

Trots Op Nederland schuwt de seks niet om leden te werven. Penelope Marchena staat op de Haagse TON-lijst en die heeft meer aan de buitenkant te bieden dan inhoudelijk. En goed voorbeeld doet goed volgen, getuige de volgende briefwisseling die ik voor jullie heb kunnen onderscheppen.

Den Haag 11-11-2009

Weledelgestrenge mevrouw Verdonk,

Ik ben al heel lang fan van u partij en zag dat u in heel veel gemeente meedoet maar niet in rijswijk. Ik woon zelf in den haag maar wel vlak bij rijswijk en in den haag doet u al mee. Ik doe ook altijd me boodschappen in rijswijk, dus ik denk wel dat ik in aanmerking ken komen om daar voor u partij op te treden. Bovendien heet u partij trots op nederland en ik heet kim holland, dus dat schept een band. Ik ben het in veel dingen met u eens. Maar ik heb zelf ook een paar belangrijke punten. Het onderwijs bijvoorbeeld. Het gaat slecht met de sexuele voorlichting op school. Ik zag dat u Penelope Marchena ook ergens op de lijst had. Die ken ik goed. Ik en haar kennen die sexuele voorlichting wel goed uitleggen. Dus wij kennen ook die gemeentes wel zo ver krijgen dat hun dat op de scholen gaan doen. Verders zijn er in heel rijswijk geen sexshops, nachtclubs, homobars en sexclubs. Wel is er een afwerkplek. Maar dat is zo koud in de winter en je kunt niet altijd in de auto blijven zitten natuurlijk. Iedereen loopt er langs. U merkt wel, ik ken heel wat doen in rijswijk voor u partij. En het is ook handig om een paar lekkere dingen zoals Penelope en ik in de partij te hebben. Dat had die italiaanse minister berlusdinges ook goed begrepen.
Hoort ik snel van u?

Doeidoei

Kim 

Den Haag 15-11-2009

Geachte mevrouw Holland,

We stellen het als Trots Op Nederland zeer op prijs dat u voor ons als kandidaat voor de gemeenteraad van Rijswijk wilt meedoen. Ondanks het feit dat u een paar taalfoutjes heeft gemaakt in uw sollicitatiebrief, zien we uw belangrijke voordelen. Die zijn enorm. Er is wel een probleempje. U woont weliswaar vlakbij Rijswijk, maar niet in Rijswijk zelf. U bent dus geen ingezetene en dat is wel een voorwaarde om mee te kunnen doen als kandidaat. Wij proberen daarom zo snel mogelijk een woning voor u in Rijswijk te regelen, zodat we ook in Rijswijk een kandidaat voor onze partij hebben. Als dat lukt, zou het wel prettig zijn als u nog andere kandidaten uit Rijswijk op de lijst kunt zetten. Ze hoeven niet allemaal op een verkiesbare plaats te staan, als ze maar op de lijst staan en in Rijswijk wonen. Wie het zijn, maakt niet zoveel uit, als ze maar wel Nederlander zijn en blank. U hoort van ons zodra we een woning voor u hebben.  Dat zal uiteraard al snel zijn. Het zou ook heel fijn zijn als u bij de landelijke verkiezingen als lijstduwer kunt meedoen voor onze partij.

Met vriendelijke groet,

Namens Trots Op Nederland
W.Verwoerd

Wordt het niet eens tijd om examens af te nemen voordat mensen gemeenteraadslid of Kamerlid kunnen worden?
We hebben in het verleden al genoeg ellende met de LPF gehad. Weet je nog? De incompetentie van sommige kandidaten droop er gewoon vanaf. Philomena Bijlhout was al na een paar uur verdwenen, omdat ze een bepaald verleden had. De rest ruziede elkaar de regering uit. Nog erger was het met de verkiezing van André Hazes in de gemeenteraad van de Ronde Venen. Iemand, die alleen maar verstand had van bier drinken en die aardig kon zingen. De man wist niet eens hoe hij de eed moest afleggen. Of was hij ineens bekeerd voordat hij in de gemeenteraad kwam? Als je in God gelooft, moet je de eed afleggen met je vingers in de lucht en als je niet gelovig bent, dan laat je je handen gewoon langs je lichaam. Maar Hazes stak zijn vingers in de lucht. Dat was hij natuurlijk zo gewend bij zijn concerten. “Waar zijn die handen? Laat je handen zien. Steek je handen in de lucht, steek je handen in de lucht.” Zo gaat dat bij die concerten. De man is na zijn aanstelling zes weken op vakantie naar Amerika geweest, kwam in juni terug en stapte in juli uit de raad. Nu kun je natuurlijk zeggen dat de mensen die op hem stemden idioot waren en dat is ook zo, maar het moet gewoon niet mogelijk zijn. In een gemeenteraad en Tweede Kamer horen alleen mensen te zitten, die in ieder geval weten wat er in de raad en de Kamer allemaal wel en niet kan en ze moeten aandachtsgebieden hebben, waar ze ook echt verstand van hebben. Als je geen verstand hebt, dan kun je het ook niet ergens van hebben.

Trots Op Nederland zal het allemaal worst zijn. Ze gaan voor kwantiteit en niet voor kwaliteit. Glunderend stond muts Verdonk het voor alle camera’s te vertellen.
“We doen in 38 Gemeenten mee!” Ze spatte bijna uit elkaar, zo bol van de eigendunk was ze.
Ik heb een paar van die kandidaten gezien en gehoord op televisie. God moge verhoede dat die in hun gemeenteraden worden gekozen. Maar ja, het valt natuurlijk niet mee om kandidaten te vinden die nog dommer zijn dan Rita zelf. Dan kom je al snel bij dit soort sukkels terecht.
In Den Haag is ene Arnoud Bakhuizen lijsttrekker. Hij schijnt ooit wereldkampioen debater te zijn geweest, maar dat was zeker in groep zeven. Hij maakte niet de indruk dat hij de nieuwe Jan Marijnissen gaat worden in het debat. Hij brabbelde iets onsamenhangends. Ik denk dat hij kwaad wordt, wanneer iemand hem straks in de gemeenteraad vraagt, of hij de stukken heeft bestudeerd en dat hij dan hard en kwaad roept dat hij dat nooit doet, omdat hij getrouwd is.
Over de lijsttrekster van Amsterdam zullen we het maar helemaal niet hebben. Ans van der Velde wist niet eens welke partijen voor of tegen de Noord-Zuidlijn waren. Maar…… ze is tegen de criminaliteit, zegt ze. Is me dat even een verrassing.
Ik ben zeer zeker geen fan van Geert Wilders, maar die neemt in ieder geval de gemeenteraadsverkiezingen serieus. Als je geen goede kandidaten kunt vinden, moet je gewoon wegblijven. Je moet er toch niet aan denken dat zulke malloten straks over jouw Gemeente moeten meebeslissen? Gelukkig is er in Rijswijk nog steeds geen lijst Trots Op Nederland. En dat moet vooral zo blijven.