Omaseks is helemaal 2010

Jan (Bakoenin)

Aloysius Kreukel is zeer tevreden over wat hij daarnet heeft gelezen op FOK.nl.
Hij is nu bijna zestig, maar je zult hem niet over de goede, oude tijd horen en hij heeft ook niets met omroep MAX.
Aloysius valt al sinds zijn puberteit op oude vrouwen. Misschien kwam het, omdat hij door zijn grootouders is opgevoed, want zijn ouders waren al vroeg gestorven. En oma ging altijd samen met hem in bad. Oma had hangtieten en een bos haar van onderen, maar daar hing wel een buikje overheen. Oma had geen klitpiercing. Ze wist niet eens wat dat was, want die dingen waren er toen nog niet. En al waren ze er wel geweest; ze had er niets aan gehad. Niemand zou die piercing hebben gezien met dat haar en dat buikje. Voor de kleine Aloysius was zij dus het belangrijkste voorbeeld van de blote vrouw. Maar toen hij ouder werd, ging oma niet meer met hem in bad en dat miste hij. Vooral toen oma en opa er niet meer waren en hij op zichzelf woonde, dacht hij met weemoed terug aan zijn blote oma en merkte dat hij daar een stijve van kreeg. Hij wilde dan ook heel graag, heel vaak blote oma’s zien.  

Nu was dat vroeger best een probleem. Internet was er niet en er waren geen bladen met blote oma’s. Hooguit stonden er eens foto’s van oma’s in ondergoed in de Margriet of de Libelle. Daar moest Aloysius het dan mee doen.
Gelukkig kwam er een bejaardentehuis in de buurt toen hij twintig was. Het was een grote flat die aan de rand van de duinen stond en vanaf één van die duinen kon je bij de bejaarden naar binnen kijken. Aloysius had meteen een verrekijker gekocht. Hij had op dat duin een kuil gegraven, zodat mensen die om de een of andere reden ook de duinen in gingen, hem niet konden zien. Als hij met zijn hoofd net boven de kuil uitstak, kon hij met de verrekijker precies bij de bovenste verdiepingen naar binnen kijken. Het was wel wat vermoeiend om met de ene hand die kijker steeds voor zijn ogen te houden en zich met de andere hand af te trekken, maar hij moest wel.
De meeste bejaarden op de bovenste verdiepingen lieten ’s avonds de gordijnen open en Aloysius had al een paar kamers ontdekt waar ‘lekkere wijven’ woonden. De alleenstaande bejaarden hadden een kamer met daarin ook het bed. Alleen de badkamer met douche en toilet was apart. Ze kleedden zich dan ook in de kamertjes uit en dat was een heel erg geil gezicht, vond Aloysius. De eerste die hij bespiedde was overigens wel een tegenvaller. Ze had net alles uit, toen Aloysius ontdekte dat ze een extra gat had. In haar buik. En daar kwam al meteen bij de eerste keer gluren ineens iets uit, dat door oma snel werd opgevangen in een potje. Aloysius moest bijna kotsen. Een oma met een stoma. Hij hield dan wel van omaseks, maar niet van poepseks.

Als het regende kon hij niet gluren, maar een dagje kon hij wel zonder. In de winter was het wat anders. Dan kon hij een paar maanden niet vanaf het duin gluren. Hij was dan aangewezen op de kleedhokjes van het zwembad tijdens het bejaardenzwemmen. Dit was wel veel riskanter dan het duin, want hij was natuurlijk geen bejaarde en moest stiekem binnen zien te komen. Bovendien kon hij slechts in de kleedhokjes naast zijn eigen hokje gluren en dat kon alleen als hij over de bovenkant van het hokje in het andere hokje keek. Hij ging dan op het plankje staan, waarop je je zittend kon omkleden. Maar dan kon de daar aanwezige oma zijn hoofd zien als ze naar boven keek. Een keer is dat gebeurd, maar dat liep goed af, want die oma bleek Alzheimer te hebben. Een andere keer was hij van het bankje afgegleden. Hij was met zijn kin op het plankje beland en had maanden met een nekkraag gelopen. Bovendien had hij zijn rechterpols gebroken en dat was nu juist de pols van zijn rukhand. Links rukken kon wel, maar was minder lekker. Het was gewoon moeilijker om het lekkere gevoel op te wekken met die hand.

Maar nu hoefde dat allemaal gelukkig niet meer. Geen gegluur in de vrije natuur. Geen gevaarlijke toeren in zwembaden.
Het begon al met internet. Nog niet meteen, maar al vrij snel had de seksindustrie internet ontdekt. En de mogelijkheden werden met de komst van Google natuurlijk nog veel beter. Opeens had Aloysius ongekend veel mogelijkheden om zich gewoon thuis bij zijn computer heerlijk af te rukken. Hij hoefde alleen in Google naar omaseks of oma sex te zoeken en de sites schoten over zijn scherm.
Pijpende oma’s, oma’s met dildo’s, neukende oma’s, sexy granny en ga zo maar door.
En dan de geile oma seksfilms met titels als: oma pijpt misschien wel voor het laatst.   Aloysius kwam er wel achter dat hij niet de enige was die geil wordt van oma’s. Zelfs de meisjes van K3 zongen het al:

Oma’s aan de top
Het neuken kan niet op
Met oma’s aan de top
Lolita is een flop
De pedo heeft een strop
Met oma’s aan de top

De populariteit van omaseks was niet meer te stuiten. Tegenwoordig is het ook gewoon op televisie merkte Aloysius. Want ach, ach, ach, wat werd hij geil van dat spotje van de SP in 2008. Wat was dat een lekkere oma. En gewoon een paar keer per dag op televisie. Aloysius kon de hele dag met zijn leuter in zijn hand op de bank blijven zitten. Op het laatst deed zijn eikel pijn van het rukken.

Aloysius Kreukel is zeer tevreden over wat hij daarnet heeft gelezen op FOK.nl.
Penney de Jager wil naakt in de Playboy.
Sinds kort zijn ook de bladen om. Het begon natuurlijk met Patricia Paay in de Playboy en nu wil Penney de Jager dus ook naakt in dat blad. Aloysius verheugt zich er nu al op. En wie gaan er nog allemaal volgen? Aloysius had voor zichzelf al een lijstje gemaakt. Sonja Barend, Catherine Keyl, Liesbeth List, Willeke van Ammelrooy, Erica Terpstra, Jerney Kaagman en het allerliefste zou hij Beatrix naakt zien, maar dat zou wel altijd een droom blijven.

Van schrijven over eten krijg je trek, dus ik ga nu maar even snel de oma van mijn kleinkinderen roepen.