Een goed voornemen begint bij jezelf!

Ritse

 

Ritse Banner

2010 is begonnen. Dat betekent automatisch op de eerste plaats liters bier en een leuk feestje. Maar natuurlijk ook goede voornemens. Ik ben normaal gesproken niet zo van de goede voornemens. Het blijft meestal hangen bij stoppen met roken, eerder naar bed en meer bier. Dat laatste is eigenlijk als enige geslaagd. Dit jaar wordt alles anders, net zoals alle andere jaren natuurlijk. Dit jaar heb ik leuke goede voornemens, goede gamevoornemens.

Je zou mij kunnen typeren als een slordige gamer, games speel ik vaak maar half. Ongeveer een kwart van de tijd zie ik het einde. Vaak omdat er iets leukers ben tegen gekomen of omdat ik domweg geen tijd heb gemaakt. Op mijn lijstje van games die ik nog moet afmaken staat bijvoorbeeld: Crysis, Dragon Age: Origins, Borderlands, Batman: Arkham Asylum en GTA IV. Daarom is mijn eerste goede game voornemen. Al mijn games waar ik nu aan begin afmaken en misschien de rest ook nog uitspelen.

Soms ben ik ook wel eens niet zo heel erg lief wanneer ik iemand online vol met lood pomp. De emoties kunnen aardig hoog oplopen. Verschillende niet zo heel erg aardige krachttermen vliegen dan over het scherm of worden door de microfoon geschreeuwd. Wordt vaak niet erg op prijs gesteld, niet heel gek als iemand krijgt te horen dat zijn moeder een buitenechtelijke relatie heeft met mijn hond. Minder schelden dus en meer lief doen. Misschien doen mensen dan ook iets liever tegen mij

Ik heb het afgelopen jaar bijna alleen maar op mijn pc gegamed, mijn Xbox 360 staat dus stof te happen. Zonde van het stof en zonde van mijn Xbox. Daarom ga ik dit jaar meer games aanschaffen voor de 360. Die ene game die ik tweedehands op de kop heb getikt dit jaar staat namelijk wel heel zielig alleen tussen al mijn pc aankopen dit jaar. Er verschijnen genoeg leuke games voor de consoles dit jaar.

Bij de nieuwe games die ik dit jaar ga aanschaffen hoort natuurlijk ook DLC. Ik wil de ontwikkelaars die het toch al moeilijk hebben met hun strijd tegen de piraterij in 2010 nog een extra zetje in de rug geven. Ook al is het maar een heel klein zetje. Hopelijk gaat het er niet van komen dat ik allerhande nutteloze dingen ga kopen. Een extra shirt voor mijn avatar op de Xbox is voor mij toch wel de grens. Nieuwe gameplay of nummers voor Rock Band of Guitar Hero ga ik zeker verwelkomen dit nieuwe jaar.

Al met al denk ik wel dat 2010 een beter gamejaar voor mij gaat worden. De goede voornemens gaan daar zeker in helpen. Ik ga in ieder geval meer tijd, geld en moeite in mijn favoriete hobby steken. Een beter begin van 2010 kan ik me niet wensen.

Wat mijn nu nog rest is iedereen een geweldig goed game jaar te wensen. Inclusief mooie games, veel bier of wijn en veel plezier op de nieuwe site.