Chillen op de Pool Party van Nintendo

Astrid (lizardtattoo)

De games.fok.nl editorial uitgave, speciale E3 editie

Na een dagje E3 ben je gaar, heel gaar. Het liefst wil je naar huis en meteen gaan slapen. Helaas voor Fliepke en mij was de dag nog niet afgelopen; wij moesten verplicht naar de Nintendo Pool Party op het dak van het Bel Age Hotel, gesitueerd in de heuvels van Hollywood. Ja, het leven van een gamesjournalist kan erg zwaar zijn. Snel even eten bij MacDonald's tussen de wolkenkrabbers en dan op naar de party!



Grote versie links & Grote versie rechts

Langzaam reden we door de wijken van Los Angeles en de pauperwoningen werden langzaam vervangen door villa’s en dikke hotels. De auto stopte voor het Bel Age hotel en we stapten uit. Eenmaal binnen werden we naar de lift geleid en deze bracht ons naar het dakterras. De lift stopte en de deur ging open. Wow, daar stond de eerste bikinibabe al klaar met een welkomstdrankje. Het arme meisje had het wel een beetje koud; waarschijnlijk kwam dat door het feit dat we meteen op het dak stonden.



Grote versie links & Grote versie rechts

De setting was geweldig. Omdat het feest op het dak plaats vond hadden we prachtig uitzicht op de stad Los Angeles. Het zwembad was gevuld, de drankjes stonden koud en (potentiële) pornosterretjes liepen rond met exquise hapjes. Nintendo had blijkbaar een flink budget voor dit feestje, werkelijk alles was met een Nintendolabel opgefleurd. De tafels, de reddingsboei, de loungebanken, de sofa’s, de servetjes, de badmeesterstoel en zelfs het trappetje om op de stoel te klimmen. Maar wat was dat? Nee, het kon niet waar zijn! Er was zelfs gezorgd voor een uitgebreide barbecue. Dat hadden ze wel even mogen melden op de uitnodiging, nu zat ik met een vettige BigMac in mijn maag te kijken naar al dat lekkers, zonder trek.



Grote versie links & Grote versie rechts

Tijd voor een drankje. Een barman stond druk te flaren en dat kon maar één ding betekenen: cocktails! Helaas hadden ze geen kaart en moesten we zelf onze favoriete cocktail noemen. Aangezien ik het decadente leven als student niet gewend ben koos ik maar voor de welbekende Tequila Sunrise. Niet verkeerd, zeker als het in een oversized glas gegoten wordt. Fliepke bleef bij zijn geloof en koos voor een biertje, Corona.



Grote versie links & Grote versie rechts

Na een paar drankjes was het tijd voor wat wedstrijdjes, er vielen namelijk DS Lites te winnen! En niet eentje, maar meteen een stuk of vijf. Eentje werd weggegeven in een competitietje waarbij zo snel mogelijk een eendje binnengehengeld moest worden. Helaas had je je daar van tevoren voor moeten inschrijven en ze hadden mij niet gevraagd. Bummer, dat was echt iets voor mij geweest. Dan maar mijn geluk beproeven bij de Jacuzzi. Die was helemaal gevuld met eendjes en een paar waren aan de onderkant gemerkt. Het ophengelen van een gemarkeerd eendje betekende een DS Lite. Geduldig nam ik plaats aan de rand en wachtte mijn beurt af. Hee! De kerel net voor mij won! Alhoewel ik besefte dat mijn kans op een prijs was afgenomen liet ik me niet uit het veld slaan. Daar kwam mijn eendje al aangedreven. *Hengel hengel*. *Hengel hengel*. Mijn coördinatie was al danig afgenomen door de alcohol. Na veel gepruts had ik er eindelijk eentje te pakken. Spannuuuund! Helaas, geen prijs voor Lexie. Wie er wel weer won? De kerel die direct na mij ging vissen. Soms zit het mee, soms zit het tegen. Niemand controleerde of je al een keer gehengeld had, dus ik zag mijn kans schoon en stond al snel weer aan de rand om mijn geluk te wederom te beproeven. Helaas was ook bij de volgende drie pogingen het geluk niet aan mijn zijde en moet ik het nog even zonder Lite stellen.



Grote versie links & Grote versie rechts

De avond naderde rap zijn einde en het werd tijd om terug naar het hotel te gaan. Maar eerst moest er een goodiebag afgehaald worden. Goodies! Wat er precies inzat blijft een verrassing, jullie komen ze vast een ander keertje tegen. Om één uur waren we weer terug in het hotel en was het tijd om snel naar bed te gaan. De volgende morgen liep om zes uur de wekker al weer af voor een nieuwe dag vol chaos, nerds, babes en games. Auw, ik was vergeten wat voor een hoofdpijn je van tequila krijgt.

Lexie,
brak van de E3