De Games Courant: Plotselinge groei?

Marco (MrSubtle)


De games.fok.nl editorial uitgave, week 14, jaargang 1

Ouders weten het, mensen met games als hobby weten het, puberende jongetjes in de klas weten het: alles wat je lief is kan plots snel groeien.

FOK!games is zoiets dat plots hard groeit. Gisteren is een stapeltje nieuwe gameredacteurs en gamecolumnisten aangenomen, omdat we het gewoon niet meer aankunnen. Zo’n drie maanden na opening van het jongste FOK!-kindje hebben we ruim 2000 artikelen, nieuwsberichten, columns en reviews aan jullie gepresenteerd. Ruim 22 stukjes leesvoer per dag. We produceerden gemiddeld meer dan één gamereview per dag en meerdere columns per maand, vaak zelfs meerdere per week. We zijn gegaan van ‘het zal wel mainstream worden’ naar ‘laten we een bezoekje brengen aan een gamestudio in de UK’. De gameswereld is snel, maar soms groeit het harder dan je denkt.

Natuurlijk zijn we daar ook best trots op. Dat we als een van de weinigen de kans krijgen games als TimeSplitters 3 te spelen, op zoek naar de beste games voor de users van de site... Ja daar mag je toch best een beetje trots op zijn? Het liefst zouden we alle users deze kans bieden, een leuk idee voor de nabije toekomst wellicht.

De groei van de site kan niet zonder ook de crew te laten groeien. Uiteraard wil ik deze redactionele column misbruiken om de nieuwe mensen van harte welkom te heten op dit gigantisch snel groeiende stukje FOK!. We maken kennis met nieuwe redacteurs: Jeff21, pkwarts, XboxAddict, washandje, leejow, Dr_Murko en Steeven, en met twee nieuwe columnisten: Engessa en -Mzraki-. Ja, negen nieuwe mensen erbij, ik schrok er ook van!

Deze groei zie ik overigens wel met liefde tegemoet. Ouders die hun kinderen iets te snel groot zien worden kunnen hier wel eens een traantje over laten. Pubers die iets heel anders zien groeien zullen zich misschien ook een tikje ongemakkelijk voelen in de klas. Voor ons is het anders. Groei betekent voor ons dat het goed gaat en dat we hopelijk meer voor jou kunnen betekenen. Sommige sites verliezen dat nog wel eens uit het oog, we zijn hier voor de gamers, niet voor onszelf. Ik zou bijna Pim Fortuyn gaan quoten hier, maar zover laat ik het maar niet komen. Nieuwe crew: succes met inwerken! En voor jou als user: maak er lekker gebruik van en kom meer te weten over jouw favoriete games dan ooit tevoren!

Enjoy!


(aka MrSubtle)
Hoofdredacteur