De Games Courant: Wat een drukte

Marco (MrSubtle)


De games.fok.nl editorial uitgave, week 4, jaargang 1

Voor je het weet is het vierde kwartaal dan aangebroken. De vrolijke herfstkleuren kondigen de tijd aan van geluk in gameland: de eindejaars line-up! We hebben dan ook een drukke week achter de rug met veel spectaculair nieuws.

Sony vertelde ons wat de plannen zijn voor de komende tijd en gaf een mooie preview van wat de komende maanden ons gaan bieden en ik moet zeggen dat ik zeker onder de indruk ben. Top titels als Ratchet and Clank 3 (met de geweldige ondertitel 'Up Your Arsenal' ), The Getaway Black Monday en Killzone kwamen voorbij. Ik heb ze allemaal mogen spelen en het was lastig om ze weer los te laten. Natuurlijk kondigen ook andere publishers hun titels aan. Op de Tokio Game Show werden de nieuwtjes gelanceerd alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Soms goed nieuws, soms minder leuk, maar dat het een belangrijke tijd is voor de gamende wereld is wel duidelijk.

En FOK!Games? Ja, ook wij merken op alle manieren dat het druk is. De ene na de andere mooie titel wordt ons aangeboden en het is bijna lastig kiezen soms. Uiteraard laten we het ook aan jullie merken, want we geven waar mogelijk ook veel mooie prijzen en games weg. Behalve de prijsvraag van De Sims 2 kon je deze week ook prijzen winnen door mee te doen aan een wedstrijd om je eigen FOK!Sim te ontwerpen. Voor de oplettende lezer zijn er echter nog veel meer prijsjes. De eerste tien mensen die reageerden onder een FIFA 2005 nieuwsbericht hebben bijvoorbeeld een demo gewonnen van deze game, en als je een leuke reactie plaatst onder de nieuwe Killzone preview kun je ook daar een prijsje mee winnen. Zo zijn er nog wel meer prijzen te winnen, maar daarvoor mag je zelf zoeken op de site de komende tijd, want als het aan ons ligt blijven we dat natuurlijk gewoon doen!

Zo. Ik ga het hier bij laten deze week, want we hebben het veel te druk! Er staan behoorlijk wat reviews en specials op stapel de komende tijd dus wij gaan weer aan de slag. Tot volgende week.

Enjoy!


(aka MrSubtle)
Hoofdredacteur