Seks blijft hot

Redactie
Column door JamBurning

Seks en FOK! gaan hand in hand. Niemand zal dat ontkennen.
‘Hand in hand’ is misschien wat preuts geformuleerd, maar je begrijpt wat ik bedoel. Seks en FOK! zijn nu eenmaal als twee handen op een strakke buik, ze smelten naadloos samen. Vind je dat al geil klinken? Zo ja, dan is de kans groot dat je de rest van deze column met een stijve pik leest. Overigens niets om je voor te schamen want dat past bij de doelgroep.

Seks spreekt nog steeds tot de verbeelding en helaas, voor sommigen, enkel tot de verbeelding. Maar maak je niet druk, statistisch gezien ben je ieder moment aan “de beurt.” Seks is altijd en overal. Wás altijd en overal. Van een hoer wordt gezegd dat ze het oudste beroep ter wereld heeft. Daarom vind ik het vreemd dat er nog geen LOI-cursussen voor zijn. Want zeg nou zelf; goed kunnen neuken komt je niet aanwaaien. Zo’n cursus zou een uitkomst zijn voor een hoop gefrustreerde of tot diep in hun ziel gekwetste mannen en vrouwen. Het zou enorm veel teleurstelling kunnen voorkomen. Je toont van tevoren simpelweg je certificaat, waardoor de ander gegarandeerd is van een bevredigende prestatie.
Nog beter, in plaats van zo’n onhandig certificaat, wat je snel vergeet mee te nemen, maak er een button van. Het nadeel is dat je binnen no-time de illegale handel in de hand werkt. Dan lopen straks alle kneuzen en friemelaars met een “ik kan goed neuken” button rond. Dat wil ik absoluut niet hebben.

Uit een recente studie, waarin het seksuele gedrag van mensen ten opzichte van dieren onder de loep wordt genomen, blijkt dat wij juist op dát gebied amper van dieren verschillen. Ik las het met een frons op mijn voorhoofd. Hoezo niet veel verschillen? Heb je ooit een zebra een breezer zien kopen voor een zebratiener, of een geil stel bavianen achteraf een sigaretje zien roken? Op Discovery Channel niet hoor. Tevens snap ik best dat honden het alleen op z’n hondjes doen, maar ook katten doen niet anders! Dan denk ik: jongens, waar is de creativiteit? Om maar te zwijgen over het plezier dat wij mensen aan seks beleven.
Met uitzondering van enkele aapies en de diepzeemarmot. Het feit dat een hoop vrouwtjesdieren kreunen tijdens de penetratie, zegt ook niets over het genot dat ze eraan beleven. Integendeel. Al zouden de conclusies uit het onderzoek wel kloppen, dan nog denk ik dat het verstandig is om deze stil te houden. Voor velen zou het een vrijbrief zijn om onze geliefde Benji’s en Felixjes te bestijgen en ondertussen de buurvrouw een geile goedemorgen wenst. Op die manier de buurvrouw begroeten kan natuurlijk niet door de beugel.

Ik ben van mening dat de mens tot een hogere orde behoort dan een dier. Dat wij wel degelijk verschillen en superieur zijn in vele opzichten. Niet de leeuw, maar wij zijn de koningen van het dierenrijk. Want een leeuw sterft net zo hard na een atoombom op z’n harses als ieder ander dier. Vooralsnog zie ik het niet gebeuren dat seks ooit uit de gesprekken of gedachten van de mens verdwijnt. Daar is het gewoon te lekker voor en als je niet compleet zuigt, ook nog gratis. Seks was weer het onderwerp dames en heren, dus voel je vrij en leef je hieronder uit.
We raken er toch nooit over uitgepraat.