Ik heb Jessica Alba betast!

Frank (drulovic)

Eindelijk, de rust is een beetje teruggekeerd in FOK!land. Achter de stofwolken van de breed uitgemeten pedofielenrel gaat het leven weer gewoon verder. Sunchaser doodt de heringetreden verveling met 84 afleveringen van The Soprano’s en Yvonne van Hertum blijft hardnekkig speuren naar 18-jarige jongens die 16-jarige meisjes onheus bejegenen via het wereld wijde web. Ze schijnt zelfs alweer een paar uurtjes nachtrust te hebben gekregen, wat haar zichtbaar goed heeft gedaan. Nu lijkt ze weer gewoon 81 in plaats van 112.  

Eerlijk gezegd vond ik de hele heisa nogal overdreven; een storm in een glas water. Het enige wat het heeft opgeleverd is een hoop publiciteit voor het lijdend voorwerp. En slechte publiciteit bestaat niet, vraag dat maar aan Verdonk of Wilders. 'The Hunter' is niet langer de bijnaam van de overgewaardeerde Ajax-spits, maar van onze eigen Yvonne. Waarschijnlijk is er inmiddels geen Nederlander meer die haar niet kent. Zeker als je bedenkt dat je binnen zo’n 6 schakels met iedereen op de wereld verbonden bent, zoals nieuw Amerikaans onderzoek heeft aangetoond.

Dat is overigens interessant. Tussen jou en een willekeurig ander persoon op deze aardbol zitten niet meer dan 6 à 7 schakels. Ben jij de klasgenoot van de broer van mijn neefjes vriendin? Of misschien de dochter van de peettante van een ex-werknemer van mijn vader?
Vanaf nu wil ik tijdens mijn werk voor justitie in ieder geval nooit meer horen dat er 'geen relatie' bestaat tussen de dader en het slachtoffer. Wat een onzin! Het slachtoffer is toch echt de stiefbroer van het kleinkind van de collega van de ledinggevende van de tante van de dader!
 
Ik ben ook benieuwd via hoeveel schakels ik in contact sta met de homo universalis Yahya Jammeh. Dit genie is niet alleen president van Gambia, maar blijkt in zijn vrije tijd ook een briljant medicus te zijn. Wat alle hooggeleerde westerse doktoren de afgelopen decennia tevergeefs hebben geprobeerd te ontwikkelen, is hem gelukt: een medicijn om aids te genezen. Het wondermiddel bestaat uit een bitter geel drankje, een groene zalf en twee bananen. En nu heeft hij zijn recept verbeterd! Binnenkort is de aidsepidemie in heel Afrika ten einde!
Of toch juist vele malen groter, omdat de hele bevolking blind en condoomloos achter de zelfverklaarde medicijnman aanloopt, zonder echte hulp te zoeken? Tijd voor een medicijn tegen deze blindheid. Ik zet mijn geld op de moeder van de ex-vriendin van de studiegenoot van mijn schoolvriend.

Nog steeds wordt de aidsepidemie schromelijk onderschat door veel mensen. Zo niet door de Braziliaan die trots aan zijn vrienden vertelde in zijn leven al zo’n 400 ‘dames’ met enorme uiers het hof te hebben gemaakt. Ik hoop dat er genoeg douchende schakels tussen hem en mij zitten, want de 400 'vrouwen' bleken namelijk nogal veel zwarte vlekken en een lange staart te hebben. Bij navraag bleken ze allemaal Bertha te heten. Holy cow! Heeft Nederland voor dit soort praktijken al een 'Yvonne'? Liefhebbers? Er is markt genoeg. Onderzoek heeft aangetoond dat de helft van alle mannen die op een boerderij zijn grootgebracht, seksueel contact met dieren heeft gehad (nee, je bent niet de enige met open mond). Ik ga meteen de domeinnaam registreren!

Het Gambiaanse wonder extract hoeft de koeiencasanova niet tot zich te nemen, maar ik was m'n handen toch nog maar een keertje extra, voor de zekerheid. Per dag komt je namelijk indirect in contact met 15 penissen. Hoeveel schakels zouden jouw hand dan scheiden van de tampeloeres van onze Braziliaanse vriend? Zeven? Acht? Je zou er spontaan smetvrees van krijgen. Maar voordat je al een bezetene naar de kraan rent; er is ook nog goed nieuws. Per jaar schud je gemiddeld de hand met elf vrouwen die net hebben gemasturbeerd en hun handen vervolgens niet hebben gewassen. Ruik ik nou Jessica Alba...?