Meisje-meisjes in topjes en rokjes

SunChaser


Aan: Danny


Van: Stefan

Betreft: Meisje-meisjes in topjes en rokjes


Danny,

Ik ben wat laat vanochtend met mailen maar ik moest eerst even langs de familie voor Moederdag. Meteen even een kratje bier uit de schuur van mijn ouders meegenomen, want dat gaat hard hier met dat weer. We wonen in een 1 kamer appartement waar het tot laat in de avond 27 graden is. As we speak is het 24 graden. Het stomme is, de buren beneden (wij wonen op de galerie)hebben een normaal huis met een tuin en een zwembad waar de kinderen al vanaf acht uur in de ochtend zitten te krijsen. De hond doet dan gezellig mee en dit gaat door tot vanavond zeven uur. Maar goed, we waren dus lekker vroeg wakker. Doen jullie thuis nog wat aan Moederdag of krijgt Jolanda gewoon een tekening? Ook leuk en lekker goedkoop.

Ik vind dit warme weer prima trouwens. Ik heb dan geen tuin of balkon maar ik zet de stoel gewoon op de galerij en zet m'n poten tegen de balustrade en ga lezen. Ik ben nu wel een heel erg tof boek aan het lezen. Het heet De Vrouw van de Tijdreiziger en gaat over een man die tegen wil en dank door de tijd reist en steeds zijn vrouw bezoekt. Zo ontmoeten de twee elkaar als hij 38 is en zij zes. Maar de 38 jarige hij scheelt slechts 8 jaar in de normale tijdlijn en als hij 38 is hij al tien jaar met dat meisje getrouwd. Het klinkt ingewikkeld en dat is het ook, maar erg intrigerend. Als je niet van lezen houdt kun je binnenkort de film zien. Helaas speelt Eric Bana de rol van Henry. Eric Bana heeft de uitstraling van een deur.
Hoe vergaat, autorijden je trouwens in deze hitte? Ik vind het maar knap lastig. Dat komt in de eerste plaats natuurlijk door meisjes en vrouwen die halfnaakt over straat paraderen. Zo min mogelijk stof om je lichaam lijkt het devies. Kijk jij ook je ogen uit? Ik wel. Ook als ik met mijn vriendin over straat loop, waarom ook niet, moet je schijnheilig gaan doen omdat je een lekker wijf op straat ziet.

Wel opvallend is dat het vooral meisje-meisjes zijn die zo paraderen. Lange haren, kort topje, nog korter rokje, tasje, hakjes. En dat ziet er geil uit, zeker, vooral als ze fietsen en je een glimp opvangt van een wit of anders gekleurd slipje. Helaas heb ik nog nooit een sliploos meisje gespot. Ik herinner me dat jouw vrouw het meest in de buurt kwam, tijdens de 5 mei meet in 2000, Julie zaten op 10 centimeter afstand en achteraf moest ik horen dat ze sliploos 5 mei heeft gevierd. Bummer. Overigens staat er volgens mij ergens nog een foto van een andere meet waarop ze wel sliploos is gefotografeerd.
Mannen zijn eigenlijk vreemd. Ze kijken graag hun ogen uit naar meisjes en vrouwen die borsten en billen laten zien, slechts verhuld in strak en of kort stof. Upskirt, downblouse, maak me gek. Er gebeuren zoveel ongelukken omdat mannen afgeleid worden door deze wandelende Sloggi-reclame. Ik heb ooit in een ijscokar gestaan bij een universiteit, dan zie je pas hoeveel studentes kort gerokt op de fiets stappen.

Maar goed, ik vermoed dat veel van die meiden het er ook om doen. Quasi verontwaardigd als je naar ze fluit, toetert of gewoon je hoofd meedraait als ze langsfietst of loopt. Lekker uitdagen, afstoten en aantrekken. En uiteraard zijn er dan weer van die Opzij-wijven die zeggen dat vrouwen zich zo kleden omdat ze het warm hebben en dat je je ogen thuis moet houden. Van die tuinbroekpotten die nog nooit een pik stijf hebben gekregen omdat ze er gewoon lekker uitzien.

Nee, geef mij dan maar die meisje-meisjes in topjes en rokjes. Opmerkelijk trouwens, want qua relaties val ik helemaal niet op meisje-meisjes. Meisje-meisjes zien er lekker uit maar je moet er niet te lang mee praten. Van die Sylvie Meis en Estelle Gullit types, lekker van buiten maar een normaal gesprek kun je er niet mee voeren. Als ik terugkijk op mijn relatieverleden zijn het allemaal vrouwen die er lekker uitzien maar geen rokjes en topjes droegen, maar er gewoon stoer uitzagen. Meisje-meisjes in topjes en rokjes zijn een soort hamburger, lekker voor de snelle trek. Maar wat ik echt aantrekkelijk vind is een vrouw in een spijkerbroek met een wit T-shirt en leuke gympen. Het enige nadeel is dat daar niks aan te upskirten en te downblousen valt. Maar wellicht is dat juist wat zulke vrouwen spannend maakt.

Tot volgende week


Stefan


PS: Wil jij nog even voor me zoeken waar die sliploze meetfoto van je vrouw staat? De foto stond op een HD die is gecrasht.